Stars

Rene Bitorajac objavio duet s Milom Elegović i poručio joj: Kako si mogla na Doru bez mene?!

  • Rene Bitorajac objavio je snimku, pjevačko-plesni isječak iz serije "Bitange i princeze"
  • Prikazuje njega i kolegicu Milu Elegović koji u duetu nastupaju na pozornici kafića s pjesmom Najdraže moje
  • Objava je stigla povodom Milinog nastupa na ovogodišnjoj Dori, a Rene je poručio svima da im slobodno daju do 12 bodova za nastup!

Nakon što je Mila Elegović nastupila na ovogodišnjoj Dori, njezin kolega Rene Bitorajac objavio je njihovu simpatičnu zajedničku snimku na svome Instagram profilu. Prisjetio se, naime, kako je to izgledalo prije 15-ak godina dok su zajedno glumili u seriji Bitange i princeze.

Robi i Irena, koje su utjelovili Rene i Mila, zajedno su zapjevali na pozornici lokalnog kafića i pokazali svoje vokalne (ne)sposobnosti. Fantastično je kako Mila uspijeva "falš" pjevati, a na ovogodišnjoj Dori svjedočili smo da itekako ima sluha!

"Gledam sinoć Doru i ne vjerujem. Irena se usudila sama nastupiti, a imali smo gotov duet!? Čak i plesača!", napisao je glumac ispod objavljenog videa. Osim toga, pratitelje je pozvao da glasaju za njihov nastup s do 12 bodova. "Legende", "Hit", "12 bodova iz Irske ak se računa za ovu izvedbu", poručili su mu.

Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac 98': Tarik malo ostario, Rene isti, frizura i dalje postojana Možda vas zanima Kakav flashback! Pogledaj kako su izgledali Tarik Filipović i Rene Bitorajac prije 23 godine Rubrika Stars Stars

Isječak iz jedne epizode popularne serije prikupio je oko 30 tisuća pregleda, a publiku i glumčeve pratitelje vratio je u prošle dane. "Još gledam bitange i princeze, a pogledala sam ih već 10000000000 puta", glasio je jedan oduševljen komentar. 

Mila i Rene tada su otpjevali pjesmu Najdraže moje Novih fosila, a tijekom izvedbe Irena koju je utjelovila Mila poručila je Robiju koje je odglumio Rene da je "nizak za pola tona", a on joj odgovorio u svom stilu i zaplesao "očaravajući" ples. Glumac na svome profilu često objavljuje simpatične i zabavne isječke pa je tako i ranije pokazao scene koje je odradio s kolegicom Milom.

Glumica je u seriji pokazala šaljivu stranu svog pjevanja, no na nedavnoj Dori ipak je ozbiljnije pristupila posebnom nastupu. Otkrila je kako je tek sredinom svojih 40-ih javno priznala ljubav prema pjevanju i glazbi jer se kroz život borila s predrasudama o svome piskutavom glasu.

Rene Bitorajac podijelio snimku prve sezone 'Plesa sa zvijezdama': "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?" Možda vas zanima Rene Bitorajac objavio video iz 'Plesa sa zvijezdama' iz 2006.: "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?" Rubrika Stars Stars

Priznala je tada HRT-u da očekivanja nema, ali se nastupu veselila, a bez obzira na ishod 51-godišnja glumica uistinu je napravila velik i predivan korak naprijed u nastojanju da glazba postane sastavni dio i njezinoga javnog života.

Photo: Pixsell

Komentari 0