Stars

Rejan iz serije "Ljubav Osvetnika" zaručila se u bajkovitoj Kapadokiji

  • Glumica Ebru Sahin koju smo upoznali kao Rejan iz popularne serije "Ljubav osvetnika" zaručila se
  • Njezin dugogodišnji partner za prosidbu je odabrao bajkovitu Kapadokiju
  • Par bi pred oltar trebao stati iduće godine, kada je najavljeno vjenčanje

Lijepe vijesti stižu iz Turske. Glumica Ebru Sahin, koju smo gledali u popularnoj seriji "Ljubav osvetnika" kao Rejan zaručila se. Turska NBA zvijezda Cedi Osman odabrao je Kapadokiju, poznatu po slikovitim obzorima i veličanstvenim balonima kako bi zaprosio dugogodišnju djevojku.

Burak Özçivit pojavit će se u igrici Možda vas zanima 'Bali-beg' najavio novi projekt u kojem ponovo ima dugu kosu, ženski dio publike oduševljen Rubrika Life&style Life&style

I glumica i njezin zaručnik podijelili su fotografije ovog događaja na svojim profilima, a moramo priznati kako su prizori uistinu bajkoviti. "Rekla sam da", napisala je Ebru podijelivši nekoliko fotografija s zaručnikom te pokazala blistavi zaručnički prsten. 

Šeherezada i Sulejman otkrili ime koje su izabrali za svoju djevojčicu, kratko je i zvučno

Glumica će izgovoriti sudbonosno "da" sljedeće godine. I inače često dijeli fotografije s zaručnikom, a čini se kako se već jako dobro uklopila u njegovu obitelj. Majka Cedija Osmana, jako je voli te je jednom prilikom rekla sinu: "Oženite se prvom prilikom. Zaista se obožavate. Što imate čekati?" Prema pisanju turskih medija, par je već ranije prijateljima nagovijestio kako će se vjenčanje održati u rujnu 2022. godine.

Turska glumica Tuba Buyukustun Možda vas zanima Bivša turska miljenica za povratak je izabrala 'Ambasadorovu kći': ''Sandžar je dobio drugu priliku za ljubav'' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@rebrusahin

Komentari 0