Stars
Berguzar Korel i Halit Ergenç

Šeherezada i Sulejman otkrili ime koje su izabrali za svoju djevojčicu, kratko je i zvučno

  • Omiljeni turski par Šeherezada i Sulejman ne skrivaju koliko su sretni, jer im u obitelj nakon dva sina stiže djevojčica
  • Halit Ergenç i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel sada su i otkrili koje će joj dati ime
  • Kratko i zvučno, posebno ime zapravo je posuđeno iz stare legende koja je smatra arapskom verzijom ‘Romea i Julije’ 

Popularni turski glumački par 50-godišnji Halit Ergenç i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel, nešto više od godinu dana nakon dolaska drugog sina u očekivanju su i trećeg djeteta, djevojčice.

Glumica, domaćoj publici najpoznatija po u ulozi u Šeherezadi, kao i njezin suprug, koji je gledatelje osvojio ulogom Sulejmana Veličanstvenog, vijest o prinovi objavili su prije nekoliko mjeseci a sada su svojim pratiteljima otkrili i ime koje će odabrati za svoju prvu djevojčicu. Nakon 11-godišnjeg Alija i jednoipolgodišnjeg Hana u obitelj stiže mezimica kratkog i zvučnog imena

Možda vas zanima Omiljeni turski par to je priželjkivao: Šeherezada i Onur otkrili spol svog trećeg djeteta Rubrika Stars Stars

‘’Jutarnja kava s Leilom'', napisala je Berguzar u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu dok je trudnički trbuščić miluje suprug. 

‘’Blistaš’’, ‘’Leila ima prekrasne roditelje, lijepo vas je vidjeti zaljubljene’’, Vi ste najljepši ljudi na svijetu’’, ''Jedva čekamo dolazak djeteta’’, samo su neki od komentara. 

Šeherezada i Onur ponovno su postali roditelji, evo kako je prošao porod

Ime Leila, potječe iz arapskog jezika (od riječi ''laylā''), a pretpostavlja se da je ime posuđene iz poznate legende ''Medžun i Lejla''. Zapravo se radi o popularnoj arapskoj priči, iz 7. stoljeća koja je na neki način pandan suvremenijoj priči o ''Romeu i Juliji''. U doslovnom prijevodu Leila znači večer ili noć, dok se u slobodnom prijevodu još navodi i ‘’kći sjajne noći’’, ‘’zvijezda’’ ‘’ona koja osvjetljava noć’' ili '’crna kao noć’’. 

Vjerujemo kako će dolazak djevojčice posebno donijeti posebnu svjetlost u životu glamočkog para i njihove obitelji. Da su njezin dolazak silno priželjkivali otkrila je i sama Berguzar.

"Bog zna da sam toliko željela ovo. Naša obitelj, naši najbliži prijatelji, naši najbolji prijatelji, ma svi su znali da smo ovo priželjkivali. Neka nam je velika obitelj, neka su nam zdrava i sretna djeca. Neka nam napokon stigne i djevojčica", napisala je nedavno Berguzar na svome Instagram profilu. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0