Stars
Bella Hadid

Recept za sendvič Belle Hadid: tako bogat da nema šanse da ga baš često jede!

  • Dobro je poznato da Bella Hadid svoju figuru duguje odricanju, uravnoteženoj prehrani i redovitoj tjelovježbi
  • Ne čudi stoga da pažnju javnosti uvijek privuku recepti za ukusne zalogaje koje i sama manekenka obožava
  • Posljednji recept kojim su mnogi oduševljeni je njezin recept za sendvič koji voli još od srednjoškolskih dana i koji samo djeluje komplicirano

Nedavno je Bella Hadid objavila TikTok na kojem je uživala u sendviču dok je bila na planinarenju s prijateljicom. "Dolazili smo ovamo u srednjoj školi da pušimo cigarete, pričamo i radimo ove sendviče", napisala je, a ljude je, naravno, fasciniralo što je sve manekenka stavila u svoj sendvič pa su odjeljak za komentare ubrzo preplavili upiti o receptima.

@babybella777

Me and my best friend Yasmine…we used to come up here in highschool to smoke cigarettes tell stories and make these sandwiches … I love her so much

♬ Quelqu'un M'a Dit - Carla Bruni & Various Artists

Malo kasnije istog dana, Bella je objavila i drugi video u kojem smo mogli vidjeti kako je napravila sendvič, iako u videu zapravo nije bilo ni govora, ni uputa. Ovog je mjeseca manekenka napokon objavila i službeni recept za sendvič, a njezin je video prikupio više od 9,1 milijun pregleda što je, mislim da ćemo se svi složiti, fascinantna brojka za jedan sendvič pa smo odlučili malo pobliže istražiti o čemu je točno riječ.

Možda vas zanima Otkrivamo što točno jede Selena Gomez za doručak, ručak i večeru kako bi zadržala savršenu liniju Rubrika Stars Stars

Lista sastojaka koji su potrebni za Bellin sendvič je poduga, ali oni koji su ga isprobali tvrde da je fantastičan. Dakle, za ovaj su sendvič potrebni talijanski kruh, narezana pureća prsa, salama, provolone sir, crveni luk, rajčica, zelena salata, limun, čili paprike, maslinovo ulje, aceto balsamico, Dijon senf, majoneza, crveni vinski ocat, sušeni bosiljak, sušeni origano i čili pahuljice. 

Prvo što je potrebno je napraviti vinaigrette kojim se začini mješavina zelene salate: pomiješa se otprilike 2 žlice maslinovog ulja, 1 žličicu aceto balsamica, malo soli i papra i prstohvat sušenog bosiljka, sušenog origana i ljuskica čilija. 

@babybella777

Ok so 3 things thank you for your patience with my interlude , bat phone rang mid sentence . 2nd- I edited the video too fast so that’s why a double sneak peak happened . Apologies again. 3rd - you can use raw garlic I was exaggerating, just don’t put as much as I did love ya

♬ original sound - Bella Hadid

U drugoj posudi napravi se aiole od bosiljka kojim se kasnije premaže kruh: pomiješa se 2 žlice majoneze, 2 žličice Dijon senfa i veliki prstohvat sušenog bosiljka, a zatim se ostavi u hladnjaku desetak minuta.

Povrće koje ide u sendvič - nekoliko listova zelene salate i osminu crvenog luka potrebno je nasjeckati i pomiješati s malo limunovog soka i prethodno pripremljenim vinaigretteom.

Možda vas zanima Evo što jede i kako vježba Kate Middleton kako bi zadržala svoju vitku liniju Rubrika Stars Stars

Komad kruha se prereže na pola, obilato se rasporedi narezanu papriku pepperoncini, a zatim i prethodno pripremljenu salatu te aioli od bosiljka. Zatim se doda puretinu, salamu, provolone sir, tanko narezanu rajčicu, pospe ju se s malo soli i to je više manje to!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vivian (@vivosito)

Za pripremu ovakvog sendviča potrebno je otprilike dvadesetak minuta, no, oni koji su mu dali šansu kažu da se sav trud isplati i da okusi fantastično idu zajedno. Naravno, najviše vremena otpada na pripremu začina poput aiolija i vinaigrettea pa ako ovo dvoje već imamo unaprijed spremno u hladnjaku, priprema neće oduzeti ni minute više od bilo kojeg drugog sendviča. 

 

Photo: Instagram@bellahadid

Komentari 0