Moda

Bella Hadid rođendan je proslavila u goloj haljini. Model hoda po rubu. Naravno, govorimo o modi

  • Bella Hadid, jedan od trenutačno najtraženijih modela na svijetu, jučer se dobro zabavljala
  • Naime, 9. listopada proslavila je dvadeset i šesti rođendan, a za proslavu je odjenula tzv. golu haljinu
  • U to ime prisjetili smo se i drugih Bellinih outfita, čak i mnogo zanimljivijih

Bella Hadid posljednjih godina, zajedno sa sestrom Gigi, vlada uličnom modom. Ova dva modela paparazzi slikaju gotovo svakodnevno, a ono što one odjenu često završi u modnim rubrikama i inspiracija je djevojkama koje vole modu diljem svijeta. Kombinacije ne privlače samo poglede i otkrivaju trendove, sestre pomiču granice. Jučer je rođendan, dvadeset i šesti, proslavila u "goloj haljini", no to svakako nije njezin najzanimljiviji outfit koji smo vidjeli u posljednjih godinu dana.

Bellina evolucija posebno je uočljiva, od "dobre djevojke iz susjedstva" premetnula se u curu koja se ne boji riskirati svojim modnim odabirima. Vjerojatno su i godine na pisti i nošenje visoke mode tome pridonijeli. U ranim danima manekenstva, prije šest, sedam godina, uglavnom joj se odijevanje vrtilo oko traperica, pletiva i bijelih malica. 2017. se znatno pomaknula prema elegantnijoj, tamnijoj odjeći - možda je preseljenje u New York to potaknulo? Za početak jedan od njezinih prepoznatljivih komada su postale male sunčane naočale u stilu Matrixa - ljubav prema njima uskoro je zahvatila i ostatak svijeta. Na ulicama Manhattana Bella se usudila eksperimentirati i s biciklistički hlačicama i s paper-bag hlačama kineskog brenda za muškarce Sankuanz i tu nije stala.

Možda vas zanima Slike uplakane Belle Hadid obilaze svijet: "Nekoliko godina plačem svaku noć!" Rubrika Stars Stars

Uz pomoć stilistica Elizabeth Sulcer i Mimi Cuttrell, Bella je razvila svoj stil, a danas o svom stylingu odlučuje isključivo ona sama. Sad se dizajneri trgaju da odjene neki njihov komad, a model ima privilegiju da bira iz najtraženijih kolekcija. Dapače, neki su brendovi, kao gruzijski Bessarion ili Ruslan Baginskiy iz Ukrajine došli u fokus zahvaljujući upravo njoj. Što čini njezinu modnu evoluciju još zanimljivijom. Evo koje Belline kombinacije su nam se posebno svidjele u posljednjih godinu dana. 

Bella Hadid | Autor:

Bella Hadid | Autor:

Recept za omiljenu salatu Belle Hadid Možda vas zanima Imamo recept za omiljenu salatu Belle Hadid za kojom žude brojni fanovi Rubrika Life&style Life&style

Bella Hadid | Autor:

Bella Hadid | Autor: Bestimage /PIXSELL Bestimage /PIXSELL

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0