Stars
Cindy Crawford

Provokativnim fotografijama Cindy Crawford u 56. godini nije se nitko nadao - ali zato izgleda božanstveno!

  • Jednom model- zauvijek model! Mogli bismo to reći za Cindy Crawford koja je besprijekoran izgled pokazala i u 56. godini
  • Jedna od najslavnijih manekenki na svijetu pozirala je za naslovnicu Voguea
  • Seksi stajling u kojem se pokazala na stranicama modnog časopisa uključivao je tek grudnjak, veo, čipku, bodyje...

Cindy Crawford, jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu koja je prvi put na naslovnici osvanula kao 16-godišnjakinja davne 1982. godine, dokaz je da ljepota ne blijedi s godinama. Supermodel iz Illinoisa i u 56.godini jednako oduzima dah dok zavodljivo gleda u objektiv poznatog fotografskog dvojca Luigija i Ianga i takva krasi naslovnicu brazilskog izdanja Voguea. Serijom crno-bijelih fotografija u kojima izgleda senzacionalno Cindy se pohvalila i na svojem Instagram profilu.

Možda vas zanima Bile su slavni modeli, sad su ih na naslovnicama zamijenile njihove kćeri. Jesu li jednako uspješne? Rubrika Stars Stars

''Zahvaljujem se Luigiju i Iangu što su me podsjetili na ono što volim kod modelinga – suradnju i veliku kosu. Ha! Snimanje za brazilsko izdanje Voguea je bilo zabavno'', napisala je uz fotografije slavna manekenka.

Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan

Na naslovni Cindy samouvjereno nosi voluminoznu kosu u valovima dok su pojedine stranice slavnog modnog časopisa ispunjene njezinim fotografijama u izazovnim izdanjima. Svoju vitku i istreniranu figuru istaknula grudnjakom ukrašenim perlicama i nakitom koji joj se spuštao preko ravnog trbuha dok je intimnije dijelove prekrila rukama. Look je upotpunila dramatičnim dugačkim crnim velom koji je sezao sve do poda.

U još jednom izdanju model nosi crni body s rukavima od čipke pokazujući besprijekornu figuru kojoj se zaista ne može pronaći mane.

Objavom fotografije od prije više od 20 godina Cindy Crawford je raznježila milijune svojih pratitelja

Svoje pratitelje počastila s još nekoliko vamp izdanja.

No, osim što se zabavlja prisjećajući se svojih slavnih dana modelinga, Cindy i u privatnom životu ide odlično. U siječnju je sa suprugom, biznismenom Randeom Gerberom, kupila kuću u Miami Beachu vrijednu 10 milijuna dolara. Vila je izgrađena 1950. godine, a ima 5 spavaćih soba, 4,5 kupaonice odnosno gotovo 370 metara četvornih stambenog prostora. Rezidencija je od obale udaljena 30 metara.

Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber nedavno su proslavili 22. godišnjicu braka u kojem su dobili dvoje djece. Presley(21) se bavi manekenstvom te fotografijom, a kćer Kaia (19) naslijedila je majčinu ljepotu te već vrlo slavna manekenka.

Photo: Shutterstock

Komentari 0