Stars

Objavom fotografije od prije više od 20 godina Cindy Crawford je raznježila milijune svojih pratitelja

  • Cindy Crawford i suprug Rande Gerber uskoro će proslaviti 22. godišnjicu braka
  • Slavna manekenka objavila je fotografiju s njihovog prvog putovanja
  • Tako je svojoj prijateljici odgovorila na izazov na društvenim mrežama ali i raznježila svojih gotovo pet milijuna pratitelja

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber uskoro će proslaviti 22. godišnjicu braka, a da je da je to bila ljubav na prvi pogled Cindy je pokazala objavom fotografije iz samih početaka veze. Cindy je na ovaj način odgovorila izazovu bliske prijateljice #firstdatechallenge u kojemu se poziva da objavi fotografiju s prvog spoja. Ipak, Cindy je obavila zajedničku fotografiju s njihovog prvog putovanja 1994. godine, i dodala: ’’Mislim da se ovo računa’’.

Možda vas zanima Savršena obitelj Cindy Crawford više i nije tako savršena - zbog djece imaju sve više problema Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our first trip, 1994 ☀️ @stephaniejcoffey put me up me to the #firstdatechallenge... I think this counts!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

U fotografiji koja je raznježila 4.7 milijuna Cindynih pratitelja, ispred fotoaparata par zagrljeni poziraju uz morsko okruženje. Cindy nosi dvodijelni bijeli kupaći kostim sa cvjetnim uzorkom koji je odlično ističe preplanulu put dok je njezin odabranik u običnoj bijeloj majici kratkih rukava. Vidno zaljubljeni, par je djelovao sasvim ležerno s frizurama kakve i prilične odmoru uz more, razbarušenima i opuštenima. 

Da je nakon više od dva desetljeća braka svome suprugu najljepša bez trunke šminke na licu Cindy je jednom prilikom otkrila u intervjuu za Vogue’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest hour...

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Možda vas zanima Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan Rubrika Beauty Beauty

‘’Moj suprug mrzi šminku, pa i čak kad je malo stavim, njemu je previše. Objasnila sam mu kako se žene šminkaju zapravo zbog drugih žena, a ne zbog muškaraca", izjavila je Cindy.

Slavna menekenka koja i u 54. godini izgleda senzacionalno, ipak je priznala kako danas preferira manje šminke na licu nego kada je bila mlađa.

"Shvatila sam kako sam s godinama počela upotrebljavati sve manje šminke. Mislim da je važnija briga o njezi kože", zaključila je.

Cindy je od 1991. do 1995. godine bila u braku s Richardom Gereom, a za Randea se udala 1998. godine. Par je u braku dobio danas 20-godišnjeg sina Presleyja i 18-godišnju kćer Kaiju, koji oboje, po uzoru na mamu, bilježe uspjehe u svijetu modelinga. 

Možda vas zanima WOW! Zaviri u bajkovitu vilu na moru Cindy Crawford vrijednu 50 milijuna kuna Rubrika Life&style Life&style

Obitelj živi u raskošnoj rezidenciji u Malibuu u Kaliforniji, gdje se trenutno nalaze u karanteni zbog pandemije uzrokovane koronavirusom. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0