Stars

WOW! Kći Cindy Crawford je za 18. rođendan kopirala slavno izdanje svoje majke. Kojoj bolje pristaje?

  • Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford, ovog je vikenda proslavila svoj 18. rođendan
  • Na slavljeničkoj zabavi održanoj u New Yorku našle su se  i zvijezde poput Leonarda DiCaprija i Kendall Jenner
  • Kaia se pojavila u kožnatoj Versace haljini koja je mnoge podsjetila na izdanje njezine majke prije 27 godina

Kaia Gerber, kći  supermodela Cindy Crawford, prošli je vikend u New Yorku organizirala proslavu svog 18. rođendana. Za tu je priliku odlučila odjenuti kožnatu Versace haljinu koja je mnoge podsjetila na jedno od najlegendarnijih izdanja njezine majke. Naime, Cindy se 1992. godine na dodjeli MTV glazbenih nagrada također pojavila u kožnatoj haljini s remenjem i mrežastim korzetom. Mnogi su ostali oduševljeni ovim potezom koji je svojevrsna zahvala majci. Slavljenički look Kaia je upotpunila visokim gladijatoricama i clunch torbicom, a posebnu pažnju je plijenila njezina natapirana bob frizura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaia Gerber channeled her mom Cindy Crawford for her 18th birthday in a Versace outfit that resembled the look worn by Crawford at the 1992 MTV Video Music Awards.⁣ ⁣ Gerber’s look included a corset top, gold buckle detailing and leather skirt. The party — which was hosted by Crawford, Gerber’s father Rande Gerber and brother Presley Gerber — was held at the Paradise Club at the Times Square Edition and included the likes of Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio and performance artist Amanda Lepore, among others.⁣ ⁣ Tap the link in bio for more. ⁣ ⁣ Report: ⁣@laylailchi 📸: @kaiagerbertoday⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #wwdfashion⁣ #kaiagerber ⁣ #cindycrawford

A post shared by WWD (@wwd) on

Možda vas zanima Isprobale smo novi parfem o kojem svi pričaju - provjeri kako nam se svidio! Rubrika Beauty Beauty

Zabava je održana u Paradise Clubu, a njoj su, između ostalih, prisustvovali Kendall Jenner i Leonardo DiCaprio. Kaia je na zabavu pristigla u društvu roditelja i brata, a mnogi su primijetili kako je obitelj djelovala kao da je sišla sa stranica modnih editorijala. Naime, Cindy se na proslavi pojavila u hrabrom zlatnom kombinezonu koji je upotpunila dijamantnom perikom. Bio je to komad o kojem se sigurno govorilo te večeri, ali je i brat Presley imao iznimno zanimljiv outfit: 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Djeca supermodela: gdje su, što rade i jesu li nalik majkama potomci najljepših žena svijeta Rubrika Life&style Life&style

Povodom svog 18-rođendana Kaia je u intervjuu za britanski Vogue otkrila sljedeće: "Imati 18...to znači biti samostalan. Premda su godine samo nametnuti koncept koji dolazi s određenim etiketama." te dodala "Mlađoj sebi bih rekla da se ne brine toliko jer ljepota i samopouzdanje dolaze iznutra. Nadam se da ću narednih 18 godina provesti učeći što više o sebi".
 A kako se tebi sviđa njezino slavljeničko modno izdanje?

 

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0