Stars

Procurila šokantna poruka Harveya Weinsteina o Jennifer Aniston: Treba je ubiti

  • Vrhovni sud na Manhattanu otpečatio je dokumente prije današnjeg izricanja kazne seksualnom predatoru Harvey Weinsteinu kojem prijeti i do 29 godina zatvora
  • Među degutantnim porukama posebno je uznemirujuć sadržaj o glumici Jennifer Aniston za koju je nekadašnji filmski moćnik rekao da je treba ubiti
  • Radilo se o reakciji nakon što je Weinstein saznao da je National Enquirer planirao objaviti priču u kojoj ga slavna glumica optužuje za napastovanje


Objavom e-mail prepiske između bivšeg filmskog mogula Harveya Weinsteina i njegovog tima na vidjelo su izašle njegove uznemirujuće reakcije na lavinu navoda o nedoličnom seksualnom ponašanju koje su potaknule njegov pad. Između ostalog, posebno je šokantna Weinsteinova izjava o Jennifer Aniston za koju je rekao da je treba ubiti. Radilo se o komentaru koji je Weinstein uputio nakon što je saznao da je National Enquirer planirao objaviti priču u kojoj ga slavna glumica optužuje za napastovanje. 

Možda vas zanima Kriv je! Harvey Weinstein osuđen je za seksualno nasilje, ali ne za najteža djela Rubrika Life&style Life&style

''Jen Aniston treba ubiti ", napisao je Weinstein u poruci izvršnoj direktorici tvrtke Sitrick za odnose s javnošću, Sallie Hofmeister.

Komentar nekadašnjeg  filmskog moćnika uslijedio je nakon što mu je 31. listopada 2017. Sallie Hofmeister proslijedila e-mail.  U poruci Hofmeister navodi da je National Enquirer planirao objaviti izvještaj u kojem stoji da je Aniston rekla prijatelju da ju je Weinsteinu seksualno napao tijekom snimanja filma 'Derailed' iz 2005. godine.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Nisam sigurna jeste li vidjeli ovaj. Jennifer Aniston ", napisala  je Hofmeister, prosljeđujući e-mail od Enquirera u kojem su detaljno opisani navodi.

Možda vas zanima Raznježena blagdanima, Jennifer Aniston objavila sliku iz djetinjstva na kojoj je s tatom Rubrika Stars Stars

Dopisivanje je otkriveno u dokumentima koje je Vrhovni sud na Manhattanu otpečatio prije današnjeg izricanja kazne Weinsteinu kojem prijeti i do 29 godina zatvora nakon što je krajem prošlog mjeseca osuđen za seksualni napad.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ostala e-mailovi sadrže očajničke molbe koje je Weinstein poslao nekolicini utjecajnih ljudi, uključujući milijardera Jeffa Bezosa i Michaela Bloomberga, tražeći od njih pomoć  u "oživljavanju" njegove raspadajuće karijere i ugleda.

Dokumenti uključuju i zastrašujuće poruke Weinsteinova brata i bivšeg poslovnog partnera Boba Weinsteina, koji je nekadašnjeg filmskog mogula opisao kao "neljudskog patološkog lažljivca’’ koji bi trebao ići u pakao. 

Harvey Weinstein 24. veljače osuđen je na osnovu dvije optužnice - kriminalnog seksualnog čina u prvom stupnju te silovanja u trećem stupnju, našom terminologijom osuđen je za seksualni napad. Ipak, porota sastavljena od pet žena i sedam muškaraca oslobodila ga je dvije najteže optužbe, za predatorski seksualni napad, za što se može dobiti doživotni zatvor, te silovanje s predumišljajem.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0