Stars

Raznježena blagdanima, Jennifer Aniston objavila sliku iz djetinjstva na kojoj je s tatom

  • Jennifer očito obožava blagdane: redovito priređuje božićni party, a dijeli i vesele slike s prijateljima
  • Objavila je tako i dirljivu sliku sa danas 85-godišnjim tatom Johnom - jedan od mojih predaka, napisala je glumica
  • Na njoj nas Jennifer podsjeća na još jednu plavooku lijepu djevojčicu

Jennifer Aniston proslavila je Božić, između ostalog, i slatkim prisjećanjem na djetinjstvo objavivši sa svaom Instagramu staru sliku s ocem Johnom Anistonom. 50-godišnja glumica na crno-bijeloj fotografiji (otprilke pet godina joj je, procjenjujemo) je u tatinom naručju, obavila je ruke oko njegovih ramena i oboje gledaju u kameru. Jennifer nas s tim plavim okicama pomalo podsjeća na najljepšu djevojčicu na svijetu, o kojoj smo baš nedavno pisali.

Možda vas zanima Jesi li pouzdana, seksepilna ili društvena? Evo što tvoja pidžama govori o tebi Rubrika Life&style Life&style

Tata je pak baš pravi macan po ukusu 70-ih, guste tamne, malo duže kose počešljane na stranu, markantnog brka i odlučna pogleda. "Božić s jednim od mojih tvoraca" napisala je u komentaru Jennifer, a zatim i raznježeno dodala: " Volim te, tata". Inače, John Anniston, također glumac najpoznatiji je po ulozi Victora Kiriakisa u dugovječnoj seriji Days of Our Lives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas with one of my creators. Then and now #TBT Love you, papa ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Prije toga Jennifer je pak objavila post kako slavi Božić s prijateljicama glumicama Laurom Dern, Ritom Wilson i svojim dugogodišnjim frizerom i prijateljem Chrisom McMillanom uz tekst “Say CHEESE!! 🥂🍾❤️ Lotta love in that room ☺️ Happy Holidays!” she wrote in the caption for the photo. Pronašli smo još nekoliko njezinih fotki iz djetinjstva...

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Inače, glumica obožava blagdane pa je tako Jennifer bila i domaćica svog godišnjeg božićnog partyja na kojem su gosti bili, između ostalih i Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Jimmy Kimmel i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say CHEESE!! 🥂🍾❤️ Lotta love in that room ☺️ Happy Holidays!

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

“Pouzdani izvor" kaže da su Brad i ona u stalnom kontaktu od njezina 50. rođendana u veljači te da ih veže čvrsto prijateljstvo. Inače, glumica je u nedavnom intervjuu ispričala kako ju je 2019. godina naučila "što je sve sposobna u životu" i otkrila da se veseli svemu novome što će joj 2020. donijeti. "Veselim se svemu nepoznatom" rekla je. "Riječi poput "ne" ili "usuduš li se" za mene su uvijek izazov, uvijek u meni proradi onaj "e, pa vidjet ćemo" nerv.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0