Stars
Marko Tolja

Preslatko! Marko Tolja objavio duet sa dvogodišnjim sinom: Zvijezda je rođena!

  • Sinčić Marka Tolje mogao bi tatinim stopama, kako je pjevač pokazao u najnovijem Instagram videu
  • I sam Marko ostao je iznenađen pjevačkim talentom dvogodišnjaka koji je zapjevušio uz tatu i to novi singl kojeg je praktički tek čuo
  • Video ovog obiteljskog dueta rastopio je brojne pratitelje riječkog pjevača, a javile su se i Marijana Batinić, Zsa Zsa, Barbara Kolar….

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana krajem veljače dobili su sina Maru, a više od dvije godine poslije ponosni tata je pokazao je zavidni pjevački talent sinčića. Da bi mali Maro mogao krenuti stopama tate, Marko je otkrio u Instagram videu koji je osvojio srca njegovih brojnih pratitelja. 

Omiljeni riječki glazbenik Marko Tolja oduševio nas je novom baladom

‘’Zvijezda je rođena! Ima li što ljepše nego da ti mali pjeva nešto što si napisao?!I to još novi singl kojeg je praktički čuo? Ne znam ni ja. Prvi put mi se to upravo dogodilo…I vjerujte mi, genijalno je!’’, napisao je Marko u opisu videa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Emotivne i divne trenutke tate i sina koji su snimljeni na terasi uz zalazak sunca svojim komentarima i lajkovima nisu propustili nagraditi Markovi Instagram pratitelji. Među prvima mu se javila pjevačica bivša cimerica I prijateljica Marijana Batinić. ‘’Umrijet ću’’, napisala je. Zsa Zsa je napisala kako se rastapa iako je sunce zašlo. Emotikonima srca pridružili su se Barbara Kolar, Vanna i mnogi drugi. 

Zaboravi hrapavost i suhoću: 7 provjerenih savjeta uz koje će tvoja koža opet biti glatka i nježna na dodir

‘’Preslatko’’, ‘’Ludilo’’, ‘A daj, najslađe’’, ‘’Jao, slatkoće nježne’’, ‘’Preslatko, tatin ponos do neba’’, ‘’Slatkoća prevelika’’, ‘Ne mogu prestart slušati, popravilo mi je dan’’, samo su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Riječanin Marko i Ana, zagrebačka ekonomistica i bivša manekenka, vjenčali su se u tajnosti 2018. u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pored Labina pred stotinjak gostiju.  Ana je na svoj važni dan nosila vjenčanicu eNVy Rooma, a upravo je dizajnerski dvojac otkrio sretnu vijest. 

Kakav otac, takav sin! Sličnost Gordona Ramsaya i njegovog jednogodišnjeg sina raspametila fanove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Roditelji su postali na zadnji dan veljače 2019. godine, a ponosni tata redovno objavljuje fotografije malog Mare na kojima se ne vidi lice malog dječaka. 

Svoje pratiteljima u nekoliko je navrata pokazao kako uspavljuje svog malenog dječačića i tako mu već od samih početaka ulijeva ljubav prema glazbi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Malo tko od njegovih pratitelja ostaje ravnodušan na objave s prekrasnim sinčićem. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0