Stars

Omiljeni riječki glazbenik Marko Tolja oduševio nas je novom baladom

  • Popularni pjevač iz Rijeke, Marko Tolja, prestavio je novu baladu ''Još jedan dan''
  • Spot za pjesmu sniman je na otoku Hvaru, u etno selima  Malo Grablje, Velo Grablje, Rudine i Humac

Marko Tolja (35) javnosti je predstavio novu emotivnu baladu ''Još jedan dan'' čiji je autor.  Balada je jaka interpretacija turobnog teksta koji progovara o mračnim trenutcima,a inspiraciju za tekst o nesretnoj ljubavi Marko je očito pronašao negdje drugdje. "Na svu sreću moja ljubavna situacija je vrlo stabilna i sretna, ali inspiracije ponekad nađem u ljudima oko sebe. Konkretno ova pjesma se odnosi na meni jako dragu osobu koja je ostavljena od partnera nakon dugo godina.", izjavio je Marko. Inače, Marku u privatnom životu doslovce cvjetaju ruže, on i supruga Ana uživaju u obiteljskoj idili u društvu sedmomjesečnog sina Mara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on

 Spot za pjesmu "Još jedan dan" sniman je na otoku Hvaru, u etno eko selima Malo Grablje, Velo Grablje, Rudine i Humac. Marko je otkrio i zašto je baš Hvar izabrao za snimanje: ''Hvar je jedan od naših ljepših otoka a li do sada sam se uglavnom držao obale. Sva ova sela su u unutražnojsti i njihova živopisnost ostavlja  bez daha. Savršeno su se uklopila u temu spota kroz koju smo htjeli dočarati taj neki moment samoće, napuštenosti. Iako nam je to za spot super pasalo nadam se da će se upravo u ta lijepa sela život ponovo vratiti!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on

 Njegov duet s Mijom Dimšić "Sva blaga ovog svijeta" ne silazi s vrha top ljestvica, no vjerujemo kako je duetu konkurencija nova Markova pjesma. Kako ti se sviđa?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0