Stars

Prekrasna kći Johna Travolte zablistala je na partiju u LA-u, izgledala je savršeno elegantno

  • Ella Bleu 22-godišnja je kći Johna Travolte i Kelly Preston
  • Mlada glumica i pjevačica polako razvija svoju karijeru, a uskoro izlazi i film gdje po prvi put ima glavnu ulogu
  • Na nedavnom eventu Neiman Marcus, Ella Bleu zablistala je u crnoj modnoj kombinaciji

Pjevačica i glumica u usponu priprema se za svoju prvu veliku filmsku ulogu, a očito je da je talent naslijedila od svog oca, Johna Travolte.

Ella Bleu Travolta | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Ella Bleu Travolta

Na eventu Neiman Marcus u Los Angelesu, 22-godišnja Ella Bleu pojavila se u elegantnoj crnoj dugoj haljini bez rukava i s džepovima, uz koju je nosila široki crni remen sa zlatnom kopčom. Preko ramena je prebacila kraću crnu vestu na kopčanje, a cijelu je modnu kombinaciju nadopunila Diorovim J'ADIOR crnim štiklama s bijelom vrpcom.

Ella Bleu odlučila je slijediti stope svojih roditelja, glumaca Johna Travolte i Kelly Preston te se priprema za izlazak filma 'Get Lost' u kojem ima glavnu ulogu. Svoju prvu filmsku ulogu ostvarila je 2009., u filmu 'Stari frajeri', u kojem je kao djevojčica glumila uz svoje roditelje, a deset godina kasnije, točnije 2019., ponovno je glumila uz svog oca, u filmu 'The Poison Rose', zajedno s Morganom Freemanom. Istovremeno, dok ostvaruje filmske uloge, Ella Bleu razvija i svoju glazbenu karijeru te je ranije ove godine na Spotifyu objavila i svoj prvi singl, 'Dizzy'.

Iako je prijašnjih godina većinom ostajala izvan svjetla reflektora, s razvijanjem njene karijere, čini se da ćemo Ellu Bleu sve češće viđati na crvenim tepisima Hollywooda.

Možda vas zanima George Clooney otkriva kako njegova dob utječe na brak s Amal: "Ona želi farbati zidove u žuto..." Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/ABACA

Komentari 0