Life&style

George Clooney otkriva kako njegova dob utječe na brak s Amal: "Ona želi farbati zidove u žuto..."

  • Slavni glumac je već dosta puta naglašavao koliko uživa u braku sa 17 godina mlađom odvjetnicom za ljudska prava
  • Sada je objasnio i kako mu je njegova dob pomogla u tom da svojoj supruzi bude savršen partner
  • Naime, Clooney smatra da sada na mnoge stvari gleda drugačije i da se manje brine oko nebitnih stvari

George Clooney (61) je nekad glasio za najpoželjnijeg neženju u Hollywoodu. Ti su dani sada daleko iza njega, a u braku s Amal Clooney cvjetaju mu ruže. U kinima trenutačno možemo gledati film "Karta za raj" u kojem Clooney glumi s Juliom Roberts, ali u stvarnom životu njemu je očigledno karta za raj bila supruga Amal.

George i Amal Clooney Možda vas zanima George Clooney otvorio dušu za osmu godišnjicu braka: "Moja supruga nema ni jednu lošu stranu" Rubrika Stars Stars

Iako mu je trebalo dosta dugo za skrasiti se, obzirom da se oženio 2014. u dobi od 53 godine, priznao je u razgovoru za E! News da su mu godine ipak donijele određenu razinu zrelosti koja ga sada čini savršenim partnerom za Amal.

"Slažemo se oko većine stvari, otkrio je Clooney, koji je ranije već rekao da se zapravo nikad nije posvađao s Amal.

- Kada imaš 61 godinu, koliko ja sada imam, gledaš na neke stvari malo drugačije.

 | Autor: Pixsell/Newscom Pixsell/Newscom

Kao primjer "stvari oko kojih se ljudi brinu", slavni glumac je naveo da bi se mlađi muškarci možda 'zakačili' sa suprugama oko boje kojom trebaju farbati prostorije u kući. 

- Amal želi farbati zidove u žutu boju. Da sam mlađi, sigurno bih pomislio da je to glupa boja. Sada jednostavno pustim, nije me posebno briga. Koga briga ako je zid u žutoj boji? - otkriva Clooney.

Možda vas zanima Brad Pitt je otkrio koja su mu dva najzgodnija muškarca na svijetu ikad! Rubrika Stars Stars

Kako godine prolaze, glumac je naučio prioritizirati stvari u životu. Prije svega odabrati ono što mu je najbitnije: "Najbitnije je da možemo pronaći one bitne stvari koje su nam zajedničke i ne trebamo se opterećivati sitnicama."

 George i Amal Clooney u braku su već osam godina, a glumac je od odvjetnice koja se bavi ljudskim pravima stariji 17 godina.

"Pošto sam 'počeo' dosta kasno, nekako mi nije dozvoljeno dijeliti savjete za sretan brak. Na svoj brak gledam kao da sam najsretniji čovjek na svijetu i jednostavno moram to cijeniti."

Photo: Pixsell/ABACA

Komentari 0