Stars 25. siječnja 2022.

George Clooney je poklonio po milijun dolara četrnaestorici svojih prijatelja. Konačno je ispričao zašto

Shutterstock.
  • Ne samo što je brutalno zgodan, već je i brutalno dobar! Hollywoodom je godinama kružila priča kako je glumac George Clooney svojedobno dao 14 bliskih prijatelja po milijun dolara
  • Glumac je konačno potvrdio dugogodišnje glasine i otkrio zašto je to napravio
  • Čini se kako je  Clooney ne samo partner za poželjeti, već i prijatelj. Bravo!

Bliski prijatelj i poslovni partner Georga Clooneya, Casamigosa Rande Gerber prvi je put ispričao priču o koferima natrpanim gotovinom još 2017. godine, no ovo je prvi put da je priču o velikodušnom daru potvrdio i sam glumac. U intervjuu za GQ, Clooney je potvrdio da je svojedobno dao 14 bliskih prijatelja po milijun dolara, piše HuffPost

Bilo je to 2013. godine. “Bio sam samac. Svi smo starili. Imao sam 52 godine otprilike. A većina mojih prijatelja je starija od mene", prisjećao se glumac svog razmišljanja prije 10-ak godina kada je tek upoznao Amal, no još nisu bili ni u vezi. 

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

“I pomislio sam, ono što imam su ti dečki koji su mi svi, u razdoblju od 35 godina, pomogli na ovaj ili onaj način”, rekao je, nabrajajući sve što su njegovi prijatelji učinili za njega. “Pomogli su mi kad mi je pomoć trebala tijekom godina. I ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji - rekao je. “I mislio sam, znaš, bez njih od ovoga nemam ništa. I  samo sam mislio da ako me udari autobus, svi su u oporuci. Pa zašto, dovraga, čekam da me udari autobus?”

Možda vas zanima... George Clooney odbio je ponudu za posao od jednog radnog dana vrijednu 35 milijuna dolara: "Želim normalno živjeti" Rubrika Stars Stars

"Ako Rande ne uzme milijun dolara, nitko neće dobiti  novac"

Clooney je strpao 14 milijuna dolara u 14 kovčega, u svaki po milijun. Filmska scena, baš kao iz Oceanovih 11. Drugi dan je pozvao sve prijatelje kod sebe doma. 

Gerber je o ovom nevjerojatnom iskustvu govorio u emisiji "Headliners" MSNBC-a 2017. godine. "George počinje govoriti: 'Slušajte, želim da znate koliko ste mi značili i koliko mi značite u životu. Došao sam u LA, spavao sam na vašim kaučima. Tako sam sretan što vas sve imam i ne bih mogao biti tu gdje sam danas bez svih vas. Dakle, bilo mi je jako važno da, dok smo još svi zajedno, uzvratim. Zato želim da svi otvorite svoje kofere.”

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Gerber je rekao da su svi Clooneyjevi prijatelji, uključujući njega, bili "u šoku" nakon što su vidjeli njihove milijunske darove u gotovini, za koje je glumac rekao da je već platio porez.

"Jedan [prijatelj] je radio u baru u zračnoj luci u Teksasu, uzdržavajući tako svoju obitelj. Svaki dan vozi se biciklom na posao", govori Gerber koji je oženjen za Cindy Crawford i ima vlastiti uspješan biznis. Glumčev prijatelj je rekao kako je odmah pokušao vratiti novac Clooneyju, međutim velikodušni glumac nije htio ni čuti za to. "Povukao sam ga u stranu i rekao: 'Apsolutno ne uzimam ovih milijun dolara', Na to se, kako kaže, George automatski okrenuo prema ostalima i rekao:  'Jedna obavijest. Ako Rande ne uzme milijun dolara, nitko neće dobiti  novac."

I tako je njegovih 14 prijatelja dobilo 14 milijuna dolara na poklon, a George je točno godinu dana kasnije, na isti datum oženio Amal. E, to se zove dobra karma.

Komentari 0