Stars

George Clooney odbio je ponudu za posao od jednog radnog dana vrijednu 35 milijuna dolara: "Želim normalno živjeti"

  • George Clooney promovira svoj novi film "The Tender Bar"
  • Filmska zvijezda George Clooney progovorio je o tome zašto manje radi i pažljivije bira projekte
  • Sa suprugom Amal dogovorio se da će obitelj više stavljati na prvo mjesto

“Velik dio toga je da budemo sigurni da normalno živimo svoje živote”, rekao je George Clooney o pažljivijem biranju projekata na kojima će raditi kako bi on i supruga Amal Clooney mogli provoditi dovoljno vremena s djecom.
U intervjuu za The Guardian o režiranju svog novog filma “The Tender Bar”, 60-godišnjeg glumca upitali su osjeća li da sad “ima dovoljno novaca” u ovom razdoblju svog života. Clooney je potvrdno odgovorio “Pa da. Ponudili su mi 35 milijuna dolara za jedan dan posla za reklamu aviokompanije, ali razgovarao sam s Amal o tome i odlučili smo da nije vrijedno toga.”

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Možda vas zanima George Clooney otkrio preslatku rutinu sa sinom Alexandrom: "Svako jutro točno u 8 sati..." Rubrika Stars Stars

Također je nadodao “bilo je poveznica sa zemljom koja je saveznik, ali ponekad upitan pa sam mislio ako mi oduzima i jednu minute sna, stvarno nije toga vrijedno.” Clooney, koji sa suprugom Amal (43) ima četverogodišnje blizance iskreno je odgovorio i zašto manje glumi posljednjih godina. 

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

“Zapravo ni nema nekih dobrih, velikih uloga, a ja zapravo ni ne moram glumiti”, rekao je. Ispričao je i o razgovoru koji je imao s Amal ovo ljeto za svoj 60. rođendan, gdje su se složili da oboje rade ono što vole, ali da ne moraju pretrpavati svoje rasporede i da trebaju uživati u životu. U razgovoru s Marcom Maronom za WTF with Marc Maron podcast, Clooney je progovorio i o tome kako očinstvo, pogotovo to što je postao otac u kasnijim godinama, utječe na životne i poslovne odluke. Clooney je otkrio da je sa suprugom odlučio više priotizirati obitelj, nego posao, iako oboje puno rade. Dodao je i da iako se navršio šezdeset, da je u dobroj formi te da se dobro osjeća.

George Clooney Možda vas zanima Ma, je li moguće? Imaš priliku upoznati Georgea Clooneyja koji će te ugostiti u svome domu na jezeru Como Rubrika Stars Stars
 
Photo: Shutterstock

Komentari 0