Stars

Julia Roberts postala teta Juju: "George Clooney me spasio od potpune samoće i očaja"

  • Julia Roberts i George Clooney nakon šest godina ponovno su zajedno na filmu
  • Riječ je o nadolazećem filmu 'Karta za raj' koji je sniman u Australiji
  • Dugogodišnji dobri prijatelji zaglavili su za vrijeme snimanja u karanteni, a Roberts je otkrila kako joj je obitelj Clooney pomogla u teškim trenucima

Roberts i Clooney ponovno su surađivali na filmu nakon što su zajedno glumili u legendarnim filmovima poput 'Oceanovih jedanaest'  i 'Igra novca'. Riječ je filmu 'Karta za raj', a to je njihov šesti film u kojem zajedno glume 

Roberts je za vrijeme snimanja u Australiji bila sama smještena u kući dok su Clooney, njegova supruga Amal i njihova djeca živjeli u iznajmljenom stanu u blizini.

Možda vas zanima Neočekivana romansa: Prisjetili smo se stare ljubavi Julije Roberts i Matthewa Perrya, evo zašto su prekinuli Rubrika Stars Stars

"Počeli smo snimanje na otoku Hamilton, sa svim tim divljim pticama, a Julia je imala kuću odmah ispod Amal, mene i djece“, objasnio je Clooney. „Izišao bih rano ujutro i viknuo 'Kaa-kaa', a Julia bi izišla i također viknula 'Kaa-kaa'. A onda bismo joj donijeli šalicu kave. Bila je teta Juju mojoj djeci.“

Julia Roberts prisjetila se tih zajedničkih trenutaka: „George Clooney i njegova obitelj su me spasili od potpune samoće i očaja. Bili smo u karanteni. A i to je najduže što sam ikada bila toliko daleko i toliko dugo odvojena od svoje obitelji. Mislim da nisam provela toliko vremena sama od svoje 25. godine.“

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Zvijezda filma 'Zgodna žena' otkrila je da je „oko jedanaestog dana Clooneyju bilo malo dosadno" pa je počeo šiziti zbog karantene. Međutim, slavni glumac je pronašao rješenje. "Zato su izmislili alkohol", rekao je. Roberts se složila s njime i dodala: "Ili kekse s komadićima čokolade".

Čini se kako su Clooney i njegova obiteljska idila pozitivno djelovali na usamljenu glumicu, a dvoje slavnih glumaca i starih prijatelja očito su pronašli veseli način kako će prebroditi izolaciju i naporna snimanja. Međutim, dok je dugogodišnji neženja Clooney danas u sretnom braku, čini se da Juliji baš ne cvatu bračne ruže. 

Poznato je kako njena veza s Dannyjem Moderom nije imala čarobno romantičan početak (kao iz filma 'Ja u ljubav vjerujem'). Naime, kad su se Danny i Julia sreli 2001. godine na snimanju filma 'Mexican', oboje su bili zauzeti (Julia u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a Moder je bio u braku s modelom Verom Steimberg). Roberts je morala 'srediti' svoj život, a Moder svoj, pri čemu je imao velikih problema kod rastave, jer mu bivša nije željela potpisati razvod. Dakle, moglo bi se reći da je njihova veza počela sa skandalom. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nakon početnih problema činilo se sve idiličnim te je nakon dvije godine braka (2004.) par dobio blizance Phinneausa i Hazel, a 2007. godine je glumica rodila treće dijete, Henryja. Nažalost, njihova bračna i obiteljska idila nije trajala vječno. Navodno je Moder, strastveni surfer, više vremena provodio hvatajući valove, nego sa svojom obitelji. 

Izvor blizak obitelji tvrdi kako par već godinama živi odvojeno te dodaje i da su godinama glumili sretnu obitelj jer, ako bi se rastali, Danny bi dobio pola bogatstva glumice, a i razvod bi uništio sretnu i mirnu budućnost njihove djece. 

Stoga ne čudi kako je susret dvoje slavnih glumaca, dugogodišnjih dobrih prijatelja, makar i u izolaciji, razveselio i utješio slavnu glumicu te je spasio „od samoće i očaja“.  

 | Autor: Universal pictures Universal pictures

Inače, u filmu 'Karta za raj' redatelja Ola Parkera, Roberts i Clooney glume razvedeni par koji se udružuje i putuje na Bali kako bi spriječio svoju kćer da napravi istu grešku koju su oni učinili prije 25 godina. U glumačkoj postavi su i Billie Lourd, Kaitlyn Dever i Lily Lucas Bravo.

Možda vas zanima Ovo je omiljeni recept Julije Roberts za ljetnu fitness salatu, ne samo da je zdrava već je i jako fina Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Legendarna je