Stars
George i Amal Clooney

George Clooney otvorio dušu za osmu godišnjicu braka: "Moja supruga nema ni jednu lošu stranu"

  • Glumac George Clooney godinama je bio poznat kao najpoželjniji holivudski neženja, a mnogi su smatrali kako će to ostati do kraja života
  • Ipak, sve se promijenilo kad je upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje djece Amal
  • Clooney je otvorio dušu i pričao o njihovom sretnom braku, kao i prijateljstvu s Julijom Roberts 

Iako su svi mislili kako će George Clooney zauvijek ostati holivudski neženja, sve se promijenilo kad je 2014. upoznao libanonsko-britansku odvjetnicu za ljudska prava, Amal Alamuddin, sada Clooney. Osam godina kasnije, par će uskoro proslaviti svoju osmu godišnjicu braka te su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

Clooney (61) je tako nedavno za Entertainment Tonight na događanju History Talks u Washingtonu progovorio o odnosu s Amal te se i našalio:

- Osam godina! A rekli su kako neće potrajati!

 | Autor: Pixsell/Newscom Pixsell/Newscom

"Sve o mojoj supruzi je nekako čarobno, jer mislim da su svi koji su ju vidjeli i čuli shvatili za što se bori i što želi", dodao je Clooney sa smiješkom. "Ona nema nijednu lošu stranu."

George Clooney je pričao i o njihovim petogodišnjim blizancima, Elli i Alexanderu te kako se nada kako će im uspjeti prenijeti važnosti humanitarne pomoći i napora. "Isto što i svi drugi žele usaditi svojoj djeci, a to je da obraćaju pažnju na druge ljude", rekao je Clooney. "U mojoj obitelji pravila su uvijek bila da trebaš 'izazvati moćne ljude, a obraniti nemoćne'. Ako to možeš napraviti, onda si živio dobar život."

Možda vas zanima Julia Roberts postala teta Juju: "George Clooney me spasio od potpune samoće i očaja" Rubrika Stars Stars

Amal se na eventu u Washingtonu pojavila sa svojim suprugom te je nosila predivan crveni čipkasti kombinezon. Uz njih, stigle su i zvijezde poput Anne Kendrick, Gayle King i Toma Hanksa, kao i velika prijateljica Georgea i Amal Clooney, Julia Roberts.

Julia Roberts | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Julia Roberts i George Clooney na premijeri filma 'Ticket to Paradise'

Julia Roberts i George Clooney nedavno su zajedno snimili novu romantičnu komediju, 'Karta za raj', a George se našalio kako Julia ima zabranu pristupa njemu.

"Zato ovdje nismo zajedno", rekao je George u šali. "Ona je stvarno dobra prijateljica. Ona i njena cijela obitelj i prijatelji. Volim njihovu obitelj." Ispričao je i kako su tijekom snimanja svi zajedno provodili mnogo vremena te da se Julia puno družila s Amal i njihovom djecom. "Sad je se ne mogu riješiti", našalio se Clooney.

Možda vas zanima Brad Pitt je otkrio koja su mu dva najzgodnija muškarca na svijetu ikad! Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Bestimage

Komentari 0