Life&style

Zašto Beyoncé nikada ne pokazuje svoje blizance Rumi i Sira?

  • Beyoncé i Jay-Z dijele puno toga s obožavateljima, ali imaju neke neobične navike kada je u pitanju pokazivanje njihove djece u javnosti
  • Dok su svoju prvu, sad već 10-godišnju kćer Blue Ivy tijekom čitava djetinjstva pokazivali u javnosti, s blizancima Rumi i Sir imaju drugačiji pristup
  • Obožavatelji, naravno, iamju svoje teorije o tome zašto je to tako

Kada je riječ o slavi, čini se da Beyoncé ima svoj plan igre. Jedna od najbogatijih pjevačica danas ima strogu kreativnu kontrolu nad svim svojim projektima i ne boji se hvaliti svojim radom, suprugom ili djecom. Ipak, ona ne dijeli sve o njihovim životima, unatoč mnoštvu pjesama u kojima otkriva javnosti svoje probleme u braku. Već neko vrijeme obožavatelji primjećuju pomalo neobičan detalj u vezi obitelji Carter i njihovog odnosom s djecom u javnosti.

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Tko je od ovih 10 poznatih hrvatskih dama najbolje isfurao beach waves frizuru? Rubrika Beauty Beauty

Blue Ivy Carter rođena je 2012. godine, dok su 2017. godine na svijet stigli blizanci Rumi i Sir. No, dok Blue često viđamo u javnosti, blizance ne vidimo gotovo nikada.  U čemu je stvar?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Zašto Beyonce i Jay Z pokazuju Blue Ivy, ali ne i blizance?

Koliko god su Beyoncé i Jay-Z u središtu pozornosti, mnoge stvari drže u tajnosti stoga previše ne iznenađuje činjenica da svoju djecu ne pokazuju na društvenim mrežama. Sasvim legitimno i razumno, no ipak je Blue Ivy često posjetiteljica glamoruznih događanja na koja joj roditelji idu i česta meta fotografa. Zašto to onda nije slučaj s blizancima? Obožavatelje je počelo kopkati ovo pitanje... 

Hoće li Billie Eilish uspjeti vratiti u modu ove šiške koje nismo vidjeli od 2000-tih?

Čini se da Jay-Z i Beyoncé svoje blizance namjerno drže u tajnosti jer se Blue Ivy pojavljuje svugdje gdje se pojavljuju njezini roditelji - na crvenim tepisima, u njihovim pjesmama, na pozornici i uz teren na košarkaškim utakmicama, te na brojnim drugim pojavljanjima u javnosti. Kako Beyoncé vrlo rijetko javnosti daje priliku da vide njihove blizance, Rumi i Sira.

Odluka da ne izlažu djecu u javnosti česta je među slavnima koji žele zaštiti privatnost svoje djece, međutim u slučaju Beyonce i Jay Z-ija čudi upravo to što jedno dijete pokazuju svuda dok s drugo dvoje imaju potpuno drugačiji pristup. O ovome, naravno postoji nekoliko teorija i nagađanja. Jedna je ta da je Beyonce ostavila djeci da izaberu žele li biti u javnosti ili ne. Blue Ivy koja ima već 10 godina može odlučivati koliko želi biti viđena i možda slavni supružnici žele da njeni mlađi brat i sestra dovoljno narastu da mogu sami o tome odlučiti.

No, druga teorija kaže kako je pjevačica radi teškog i traumatičnog porođaja Rumi i Sir promijenila svoj pristup roditeljstvu te ju je strah natjerao da ih štiti još više nego njihovu živahnu stariju sestru. Hmmm.

Imamo mi i treću teoriju: zaključila je da je s Blue Ivy pogriješula učinivši je javnom osobom pa tu grešku ne želi više ponavljati? To bi moglo biti najjednostavnije objašnjenje zašto Bey drži svoje blizance podalje od društvenih mreža i pogleda paparazza.

Photo: Instagram @beyonce

Komentari 0