Stars

Preslatki su! Beyonce je pokazala svoje dvogodišnje blizance, Rumi i Sira

  • Pjevačica Beyonce je na svom Instagramu objavila video u kojem se nalaze svi ključni trenuci koji su joj obilježili godinu
  • No ono što je posebno zaintrigiralo su njezini dvogodišnji blizanci, Rumi i Sir koje nemamo prilike vidjeti često 
  • Osim blizanaca, Beyonce i Jay Z imaju i kćerkicu Blue Ivy koja će uskoro navršiti sedam godina

Beyonce (38) se sa svojom sedmogodišnjom kćeri Blue Ivy često pojavljivala u javnosti, no dvogodišnje blizance, Rumi i Sira koje je dobila u dugogodišnjem braku s reperom Jay Z-jem rijetko pokazuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Možda vas zanima Sva u zlatnom: Rijetko je viđamo, no kad se pojavi, Beyoncé itekako ukrade svu pozornost Rubrika Stars Stars

Svoju najstariju kćer par je počeo sa sobom voditi na premijere, a javnost je primijetila nevjerojatnu sličnost između malene Blue Ivy i njezinog tate kao i to da je malena naslijedila mamim modni ukus. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kad su u pitanju blizanci, već pri samoj objavi da je trudna, pjevačica je oborila rekorde u lajkovima na fotografiji. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Prvu njihovu sliku Beyonce je podijelila 14. srpnja 2017. godine, a javnost ih je vidjela točno mjesec dana nakon njihova rođenja. I ova objava naišla je na velik broj lajkova i komentara. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Nakon toga, slavni bračni par je njihove slike objavio u kratkim videima kao što je bio onaj s odmora, točnije krstarenja. Povodom Nove godine, kao i brojni poznati i Beyonce je objavila video u kojem je sažela sve najvažnije trenutke prošle godine, a među njima su se naravno našli i obiteljski rođendani dok je video završen blagdanskom fotografijom peteročlane obitelji. Ženski dio obitelji pozira u bijelim haljinama dok je muški dio u crnim odijelima te sa leptir mašnom, a blizanci su posebno neodoljivi. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0