Stars

Pamela Ramljak se raspričala o propuštenim prilikama i novim poslovnim planovima

  • Pamela Ramljak pričala je o propuštenim poslovnim prilikama i svojoj odluci da se posveti obiteljskom životu
  • Istaknula je kako se osjeća dobro, sprema nove pjesme i radi na novim projektima
  • Otkrila je i kako voli provoditi malo svoga slobodnog vremena, ali i kakvu ulogu čišćenje ima u njezinome životu

Pamela Ramljak u intervjuu za RTL iskreno se raspričala o svojim dosadašnjim odlukama i planovima za budućnost. Otkrila je da sprema nove projekte, uređuje stan i uživa u svome životu.

Ipak, na prvome joj je mjestu obiteljski život, a kaže da zbog te odluke nikad nije požalila, iako su joj se nudile mnoge poslovne prilike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Sa šest je godina nastupila na svome prvom dječjem festivalu, a već je do 14. godine osvojila brojne nagrade. Nakon što je osam godina provela u grupi Feminnem, krenula je u svoju solo karijeru. Veza s glazbom i dalje je jaka, i dalje postoje izazovi i želje koje ima, ali njezini su prioriteti danas ipak malo drugačiji.

Možda vas zanima Pamela Ramljak otvoreno o majčinstvu i odnosu prema djeci: "Ako sebi malo ne ugodiš, ne možeš ni drugome“ Rubrika Stars Stars

"Voljela bih pjevati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Neke stvari sam žrtvovala zbog obitelji i smatram da nisam pogriješila. Prije nego što je na svijet došao Antun dobila sam jednu jako privlačnu ponudu od dva najpoznatija producenta iz Beograda. Da sam tada imala 25 godina to bi mi bio san snova, ali u tom trenutku sam se udala i jako željela imati djecu. Nisam htjela riskirati i drago mi je da i danas tako razmišljam. Ništa mi nije bitno kao moja obitelj i djeca. Obiteljski život mi je uvijek ispred karijere i ne žalim što sam propustila poslovne prilike'', rekla je Pamela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Otkrila je i da sada snima nešto novo, no nije otkrivala detalje, osim da obožavatelje čeka iznenađenje. Kad je riječ o pjesmama, istaknula je Pamela i svoje favorite među kojima je njezin duet s Dženanom Lončarevićem, pjesma "Ne govori mi to". "Ljudi je jako vole, a najviše djevojke, iako je balada", rekla je, dodavši da i ona sama obožava balade. "Znam da to nije jako komercijalno, ali ne mogu sebi pomoći. Volim svoju pjesmu 'Oprosti mi' i 'Dan od Boga', to je pjesma koju sam napisala svom suprugu i više puta pjevala drugima tijekom prvog plesa", objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Danas se Pamela osjeća ispunjeno i uživa u svakom trenutku životu. ''Moram priznati kako se trenutno osjećam dobro! Mislim da to ima veze s tim što svaki dan puno hodam, napravim između 5 i 10 kilometara i fizički se osjećam odlično!", rekla je, dodavši da joj politička situacija u svijetu ipak unosi brigu život. "Čovjek se navikne na ovakvo stanje, iako ne možeš vjerovati da se možeš naviknuti. Pandemije se više ne bojim, imala sam, kako su mi rekli, najgori oblik delte pa o koronavirusu više ne brinem. Naravno, ratno stanje je nešto što me brine, kao i svakog čovjeka. U utorak, kada su preletjeli avioni, nije mi baš bilo svejedno. Posjetilo me na djetinjstvo, kada sam bila curica i kada su avioni bombardirali moju Čapljinu. Nadam se da će sve te usijane glave doći do nekog sporazuma i da će nestati ovo divljaštvo", priznala je.

Pričala je i o svome slobodnom vremenu kojeg nema puno, ali ga voli provoditi s obitelji, djecom i prijateljicama na kavi. Osim toga, kaže i da uživa u čišćenju. "Iznimno sam uredna žena i to mi je možda i mala opsesija. Dnevno provedem 20 minuta do sat vremena čisteći kuću. Kada mi dođu gosti uvijek se čude kako mi je sve uredno. Doista volim čistiti", istaknula je. A ono slobodnog vremena koje joj ostane iskoristi za duge šetnje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Uskoro joj kreći nastupi i svirke, a nakon Uskrsa i nastupi na vjenčanjima. Sada pak sprema i nove projekte, a jedan od njih je i preuređenje i kasnije iznajmljivanje nedavno kupljenog stana u centru Zagreba koji namješta za svoju mamu. No, kako pjevačica uživa u renovaciji, sama se primila posla koji je postao njezin hobi i koji bi, kako je otkrila, mogao postati i nešto više.

Možda vas zanima Popričali smo s Pamelom Ramljak povodom kupnje novog stana: Danas cijene nisu normalne Rubrika Stars Stars

"Već imam odličnu ekipu koja je renovirala moj trenutni, ali i prethodni stan koji sam prodala", rekla je. "Mogu biti razigrana i ideje pretvoriti u realnost. Kada sam uređivala svoj dom pazila sam da bude toplo, moderno, ali i praktično. Ipak je to obiteljski stan s djecom pa nisam mogla realizirati točno ono što sam htjela. Sada imam tu mogućnost i neću se libiti nekih ideja koje možda nisu jako praktične, ali smatram da će to odlično izgledati", objasnila je Pamela svoje namjere.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0