Stars

Ponosna mama Pamela Ramljak: “Jučer je Maria rekla svoju prvu rečenicu!”

  • Pamela Ramljak pohvalila se napretkom svoje kćeri 
  • Malena Maria izgovorila je svoju prvu rečenicu
  • Ponosna mama Pamela sve je podijelila sa svojim pratiteljima

Pjevačica Pamela Ramljak jučer je sa svojim pratiteljima podijelila lijepu novost vezanu za svoju jednoipolgodišnju kćer Mariju. Naime, malena Maria izgovorila je svoju prvu rečenicu, vezanu za mačke, koje prema Pameli, Mariju jako zanimaju.

“Jučer je Maria rekla prvu rečenicu. "Mama, maca papa". Bili smo kod bake i dide, oni imaju macu koja stalno viri kroz prozor preko terase. Jako je zanimaju mace i kad je vidjela da je maca otišla, to je rekla. Pa nek se tu zabilježi. Želim vam divnu večer“, napisala je Pamela u opisu fotografije na kojoj se mogu vidjeti njena kćer Maria u naručju svog tate, Pamelinog supruga Mladena.

Pamelini pratitelji na Instagramu pohvalili su Marijin uspjeh: „Bravo Maria!“, „Mačkica mala, bravo“.

Jedna ju je pratiteljica upitala koliko Maria ima mjeseci, jer ona također ima djevojčicu slične dobi koja još ne spaja rečenice. Pamela je odgovorila kako Maria ima godinu i pol i „Sve je individualno. Recimo, Antun je tek sa skoro 2 godine počeo 2, 3 riječi spajati. A sad se ne gasi“.

Pjevačica i inače voli sa svojim pratiteljima dijeliti fotografije svoje djece iz obiteljskih šetnji i vremena koje provode zajedno.

Photo: Instagram @pamelaramljak

Komentari 0