Stars

Popričali smo s Pamelom Ramljak povodom kupnje novog stana: Danas cijene nisu normalne

  • Pamela Ramljak je objavila kako je kupila novi stan u centru Zagreba te ga pokazala na Instagramu
  • Sa stanom je jako zadovoljna te kaže kako jedva čeka krenuti s renovacijom i uređenjem, a nekoliko pratitelja je izrazilo zabrinutost oko stana u centru grada koji je doživio potrese
  • Popričali smo s Pamelom i saznali detalje!

Pamela Ramljak je nedavno na društvenim mrežama podijelila kako je u potrazi za novim stanom. "Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletiti... Ako ste u najmu, je l' radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?", prije mjesec dana upitala je za savjet pratitelje.

Ovom objavom iznenadila je mnoge koji su je pitali zašto seli kada su tek nedavno kupili kuću. "Pa zar nisi sagradila kuću mila?", "Zašto, pa onaj stan je prekrasan???", "Pa što niste nedavno kupili i uredili onu predivnu kuću?!" komentirali su. Pamela je objasnila kako ne kupuje stan za život već kao investiciju, dodavši da stan zapravo kupuje njena mama, a ona će ga urediti i zatim iznajmljivati u njezino ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamelu je mučila i lokacija stana te je pitala pratitelje biraju li radije centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba? "Centar nikako. Ne znam kome je ta gužva primamljiva. Doduše ja sam u Novom Zagrebu i taj mir kvartovski ne dam za ništa", napisala je jedna pratiteljica, a Pamela joj je odgovorila kako gleda što je najisplativiji koncept. "Iako, stanovi u centru se izdaju za najviše novaca. Sve ima pozitivne i negativne strane," zaključila je.

4 dizajnerice dale su najbolje savjete kako urediti stan za iznajmljivanje - i podići mu cijenu

Čini se kako je ipak relativno brzo našla savršen stan za iznajmljivanje. Naime, Pamela se jučer na Instagramu pohvalila novim stanom te je snimila video u kojem pokazuje prostorije stana. Kazala je kako će sve renovirati, od podova do plafona i zidova, te što ju je najviše oduševilo kod stana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Nazvali smo Pamelu i saznali detalje iz prve ruke!

Za početak, čestitamo na investiciji! Vidjeli smo tvoju objavu kako tražiš stan početkom siječnja. Koliko je dugo trajao sam proces nalaska stana?

"Hvala! Pa tada kada sam to objavila sam i počela tražiti. Nije toliko dugo trajalo zato što sam dosta intenzivno pristupila tome te sam kroz tih mjesec dana obilazila stanove od jutra do mraka. Ovo je bio jedini stan u koji sam se stalno vraćala i na kraju sam znala da je to to", kaže zadovoljna Pamela.

"Ono što mi se najviše svidilo su tri velike prostorije, i naravno, strogi centar Zagreba", rekla je Pamela kojoj je bila važna centralna lokacija stana budući da je njegova namjena komercijalna te ga planira iznajmljivati. Također, odala nam je kako ju veseli što će jednog dana taj stan moći ostaviti svojoj kćerkici, baš kako je i ona dobila stan od svoje mame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamela je s nama prokomentirala i činjenicu koliko su jako skočile cijene stanova u Zagrebu u samo posljednjih godinu dana. 

"Stanovi su jako poskupili. Svoj stan u kojem živimo sam kupila krajem pretprošle godine. Da sam ga kupovala danas, ne bi si ga mogla priuštiti. Ušla sam u zadnji vlak ispod 2.000 eura po kvadratu. A danas te cijene nisu normalne."

Brojni pratitelji su joj čestitali na investiciji i rekli kako je stan prekrasan, međutim bilo je i onih koji misle drugačije. 

Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala novu kuhinju koju je sama dizajnirala - detalji su genijalni Rubrika Stars Stars

"Ovo je avantura. Tko normalan ide stan uređivat i kupovat u zgradi koja nije ojačana. Pa naravno da je povoljan jer ih nitko neće svi pobjegli iz starih zgrada. Ja ne idem po osobnu u Petrinjsku sat vremena, čekam da poštom dođe. Potres kao u Petrinji to sve ravna sa zemljom samo je pitanje kad će nego da l' će", pisali su pratitelji. Međutim Pamela se ne obazire na ovakve komentare te kaže kako je tražila samo stanove u zgradama sa zelenom naljepnicom i kako će stan u centru uvijek imati svoju vrijednost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamelu posebno veseli uređivanje stana te kaže kako joj mozak radi već 300 na sat. "Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam", napisala je pratiteljima, a mi smo je pitali da nam otkrije pokoji detalj o uređenju. 

"Bit će to kombinacija modernog, ali sa starinskim štihom. Dakle, imat će štrukature, tapete... dati ću napraviti i custom made zavjese, kao i prekrivače i jastučnice. Imam super ekipu koja mi je radila i prošle stanove, tako da ćemo zajedno raditi i na ovome", priča Pamela koja posebno uživa u uređenju interijera, pa se tako veseli i ovome.

"Ali prvo je na redu demolacija stana - u tome će posebno uživati moj muž kojemu to dođe kao ispušni ventil", uz smijeh komentira Pamela. Veselimo se vidjeti rezultate!

Photo: Instagram @pamelaramljak

Komentari 0