Stars

Pamela Ramljak pokazala novu kuhinju koju je sama dizajnirala - detalji su genijalni

  • Već smo se uvjerili, Pamela Ramljak nije samo talentirana pjevačica već i dizajnerica interijera 
  • Kuhinju u novom stanu sama je dizajnirala, a prema njezinim su je zamislima izradili stolari
  • Pamela se odlučila za bijelu boju, a ono što osvaja su stvarno upečatljivi detalji

Volimo pratiti preseljenja, uređenja i preuređenja doma Pamele Ramljak, a pjevačica nam ih voli pokazivati na svom Instagram profilu. Sjećaš li se kako je lijepo bila preuredila svoj balkon? U svakom slučaju, znamo da se pjevačica s obitelji ove godine preselila u novi stan, u zapadnom dijelu Zagreba. Naravno, da je sama prionula na dizajniranje interijera što očito voli.

Možda vas zanima Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone Rubrika Moda Moda

A ima i smisla za to, moramo reći, posebno nakon što nam je pokazala svoju novu kuhinju... Kako je napisala, sama ju je dizajnirala, a majstori - stolari izradili su je prema njezinim zamislima. Kako ti se sviđa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Nama je super! Pamela je odabrala klasičnu, minimalističku bijelu kuhinju ravnih ploha. Ima i šank za kojim može sjediti svoje ljudi - detalj koji ga čini zanimljivim su uspravne letvice na prednjem dijelu. Štednjak - indukcijska ploča, napa ugrađena u gornje ormariće, veliki dvostruki hladnjak, sve vrlo suvremeno. Ali ono što kuhinji daje dušu (i Pamelin touch) su detalji. Dozajn lampi iznad šanka upada u uči - super su, a još upadljiviji je ormarić s unutarnjom rasvjetom i staklenim vratima. Ujedno je i korisna polica i rasvjetno tijelo. Ukratko, bravo Pamela! Uspjela je dokazati i kako bijele kuhinje nikad nisu out.  

Možda vas zanima Pamela Ramljak javila se iz novog stana i otkrila planove uređenja, a mnoge su komentirale njezin izgled Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Stoga jedva čekamo da nam pokaže kako je uredila i veliku terasu koju ima u novom stanu. Pa proljeće, napisala je, ako izdrži do tada... Sirurni smo da će biti čarobno, posebno zato što se s terase pruža lijep pogleda na šumu, a znajući Pamelu, sve će biti i puno lampica, cvijeća i jastuka, udobno i lijepo.

Photo: Instagram@pronovias

Komentari 0