Stars

Pamela Ramljak odmah pohitala u IKEA-u kako bi preuredila terasu. I baš dobro izgleda!

  • Posebno pažnju ovih dana posvetili smo uređenju svojih terasa na kojima je boravak kod kuće podnošljiviji
  • U uređenju eksterijera posebno se potrudila i Pamela Ramljak koja je prostor dodatno oplemenila još pokojim detaljem
  • Mali make-over vanjskog prostora napravila je nakon obavljenog shoppinga u IKEA-i, a kakav je rezultat možeš pogledati u nastavku

Pamela Ramljak koja se nalazi u šestom mjesecu trudnoće dane u izolaciji kratila je uživajući na prekrasnoj terasi koju je, nakon prvog popuštanja mjera, odlučila i dodatno urediti. Naime, nakon što su trgovine za uređenje doma otvorile svoja vrata u ponedjeljak, Pamela je požurila u IKEA-u. ‘’Otvorila se IKEA, jedva čekam da vam pokažem sve za balkon. Luda žena'', našalila se pjevačica na svome Instagram profilu. 

Možda vas zanima Trudna Pamela Ramljak ima novu frizuru - evo što se dogodilo nakon što je sama uzela škare u ruke Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Terasu koja je namještena udobnom garniturom za sjedenje i neobičnom visećom stolicom za vrt Pamela je tako oplemenila detaljima u tirkiznoj boji. Uz središnji stolić za kavu tirkizne boje pjevačica je postavila i lonac za cvijeće u istoj boji koji je ispunila ljubičicama, a odlučila se i za tirkizni fenjer za lučicu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Poveznicu je napravila i s velikim i udobnim tirkiznim jastukom. Svoje pratitelje obavijestila je kada je mali make-over terase bio završen. ‘’Ja zadovoljna sad’’, napisala je pjevačica. 

Možda vas zanima Pamela Ramljak u suknji kakvu obožavaju Meghan Markle i Charlize Theron Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Poseban ugođaj na terasi Pamela je stvorila pomoću upaljenih svijeća i lučica u večernjim satima, a posebno se to svidjelo njezinu trogodišnjem sinčiću Antunu koji se udobno smjestio u okruženju. ‘’Mama mogu tu spavati’’, citirala je sinčića Pamela. 

Možda vas zanima Pamela Ramljak nosi savršenu ljetnu suknju, a mi smo pronašle slične po super cijenama! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Da terase mogu biti odlični produžeci naših interijera, Pamela je pokazala nebrojeno puta. Na svojoj terasi u romantičnoj atmosferi voli rezervirati vrijeme samo za sebe i uživati u omiljenim sadržajima na tabletu. Pjevačica je i nedavno otkrila kako se navukla na seriju Ozark koju je preporučio prijatelj Dalibor Petko, a uz koju se obavezno odmara i nakon ručka.

Pamela se nedavno pohvalila kako je ušla u šesti mjesec trudnoće, a sa suprugom Mladenom Salajsterom na ljeto očekuje djevojčicu. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0