Stars

Pamela Ramljak kupuje novi stan, a svi su je zabrinuto pitali: "Zar se nisi nedavno uselila u novi stan?"

  • Pamela Ramljak napisala je za čime žali, ali i da se nada da će stići nešto bolje
  • Pratiteljima je poručila kako je u potrazi za novim stanom, a otkrila je i što to točno s njim planira
  • Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom, ali ih je Pamela smirila rekavši zašto to čini

Pamela Ramljak na svome je Instagramu s pratiteljima podijelila svoje planove za skorašnju budućnosti. Uz fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom u kolicima tijekom šetnje napisala je da je u potrazi za stanom.

Osim toga, pjevačica je pratiteljima priznala za čime žali, ali i da se nada da će uskoro doći nešto bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletiti.. Ako ste u najmu, jel radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?", upitala je Pamela.

Možda vas zanima Pogledaj lijepu kombinaciju Pamele Ramljak za šetnju Adventom, a mi smo pronašle slične modele! Rubrika Moda Moda

Ipak, mnogi su se pratitelji zapitali zašto sele kad su tek nedavno kupili kuću. "Pa zar nisi sagradila kuću mila?", "Zašto,pa onaj stan je prekrasan???", "Pa sto niste nedavno kupili i uredili onu predivnu kucu?!" komentirali su. Pamela je spremno odgovorila. "Ma ne kupujem za život, nego kao investiciju", rekla je, dodavši da stan zapravo kupuje mama, a ona će ga urediti i zatim iznajmljivati u njezino ime. "Mama ima nos, a ja uživam u uređenju. Win win", zaključila je i dodala: "Ne idemo nigdje iz našeg stana".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Ti si se dala u ozbiljan biznis, ali da se ne lažemo, ti znaš šta radiš u životu", poručila joj je kolegica s estrade. Ipak, još uvijek ne zna na kojoj će lokaciji stan biti. "Centar nikako. Ne znam kom je ta gužva primamljiva. Doduše ja sam u Novom Zagrebu i taj mir kvartovski ne dam za ništa. Tramvaji, buka itd me ne privlači uopće", poručila joj je jedna pratiteljica.

Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala markiranu odjeću i naušnice s Eurosonga koje donira za humanitarnu prodaju Rubrika Life&style Life&style

"Hvala na info. Gledam što je najisplativiji koncept. Iako stanovi u centru se izdaju za najviše novaca. Sve ima pozitivne i negativne strane...", odgovorila joj je Pamela. Nakon što stan kupe, pjevačica razmišlja o njegovom uređenju u čemu, izgleda, jako uživa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Osim toga, Pamela je i velika obožavateljica mode. Pozirala je odjevena u usku midi haljinu i crnu jaknu, a look je upotpunila zanimljivim gležnjačama za koje su se mnogi raspitivali gdje ih je kupila. Uz to, komplimente je dobila i za torbu s uzorkom brenda Louisa Vuittona koju obožava nositi.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0