Stars

Pamela Ramljak ne želi više kupovati darove u zadnji tren, pokazala je što je kupila svojoj djeci

  • "Ove godine sam odlučila da ništa neću u zadnji tren kupovati", napisala je Pamela Ramljak
  • Na vrijeme je odlučila kupiti poklone svojoj djeci, a shvatila je i koliko su joj sin i kći slični
  • Pozirala je s velikim osmijehom jer je uspjela kupiti omiljenu igračku za svog mališana

Pamela Ramljak donijela je važnu božićnu odluku. Ove godine je odlučila da ništa neće kupovati u posljednji čas pa je tako na vrijeme krenula po božićne poklone.

Osim toga, otkrila je i što to njezini klinci obožavaju, ali i da njezina djevojčica uopće nije na mamu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamela je pozirala kraj velike kutije s omiljenim dječjim junacima i nabacila velik osmijeh jer napokon nije čekala posljednji trenutaki stigla je kupiti poklon koji je njezin sin jedva čekao!

Možda vas zanima Pogledaj lijepu kombinaciju Pamele Ramljak za šetnju Adventom, a mi smo pronašle slične modele! Rubrika Moda Moda

"Ove godine sam odlučila da ništa neću u zadnji tren kupovati i drago mi je da sam uspjela uloviti ovaj Paw Patrol kombi jer su ostala jos 2, a to je jaaako želio", započela je. Neki su joj komentirali kako su i sami obavili kupovinu i da sad kreće vrijeme pripreme kolačića.

Možda vas zanima Pamela Ramljak otkrila je kada će okititi bor i zašto tako rano, a priključila joj se i Žanamari Rubrika Life&style Life&style

Osim toga, Pamela je shvatila i da njezina Marija nije ljubiteljica ženskih stvarčica. "A Mariji ću morati isto nešto od psića jer se ta samo s tim igra, i s autićima i slikovnicama. Ja sve čekam kad će je početi zanimati princeze, kuće, lutke.... 0 bodova. Čak i loptu nogom gura po kući. Skida šnale, gumice i mašnice... Za sad nije na mene", napisala je Pamela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Na svoju je priču dobila i zanimljive odgovore. "Tako je bilo i kod moje rodice. I ja sam duuuuuugo mislila da je lutke i to neće zanimati i dala svoje lutke drugim curicama. Kad odjednom počela se s tim igrati", komentirala joj je jedna pratiteljica. "Dakle, strpljivo čekam!", napisala joj je Pamela.

Pratitelji su joj poručili da je prelijepa, a pozirala je u bordo-smeđoj haljinici preko koje je obukla kaputić u bež nijansi i uparila s visokim smeđim čizmama. U kombinaciju je ubacila i popularnu Louis Vuitton torbicu.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0