Life&style

Pamela Ramljak otkrila je kada će okititi bor i zašto tako rano, a priključila joj se i Žanamari

  • Iako tradicija nalaže da božićnu jelku kitimo na Badnjak, mnogi žele božićni ugođaj u svojim domovima imati što duže
  • Uz pandemiju i bivanje u kući, čini se kako svi žele požuriti blagdansko veselje
  • Ella Dvornik nedavno se pohvalila kako je krenula s kićenjem, a uskoro će to napraviti i Pamela i Žanamari

Dok je tradicija kititi bor na Badnjak, dosta ljudi je, čini se, shvatilo kako im se ne isplati kititi bor samo da bi ga za par dana raskitili te uglavnom žele duže vrijeme uživati u božićnom ugođaju. Ta želja još više jača u doba pandemije kada više nego ikada provodimo vrijeme u svome domu.

Poznato je da Ella Dvornik već godinama kiti bor početkom prosinca, a ove godine na božićni ugođaj u novom domu odlučila se i čak i ranije.

Možda vas zanima Ella Dvornik već je počela s blagdanskim kićenjem svog bora i izgleda predivno Rubrika Stars Stars

Čini se kako isto razmišljaju i naše poznate pjevačice Pamela Ramljak i Žanamari Lalić.

Pamela je podijelila na Instagramu kako je sinoć snimala video za jednu lijepu Božićnu pjesmu s dragim kolegama i prijateljima.  "Stiže najdraže doba godine ❤️. Pogotovo u ovim SF vremenima je najvažnije ostati pozitivan duhom, zato mislim da ću staviti bor za 10 dana 😂. Kad vi krećete sa dekoriranjem?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Kolegice Minea i Ecija Ivušić su među prvima pohvalile Pamelin izgled napisavši joj "Lutka" i "Ljepoto". Moramo se složiti, frizura i make up lijepe pjevačice su besprijekorni!

Pjevačica Žanamari Lalić, Pamelina prijateljica, a nekadašnja suparnica iz emisije Hrvatski idol koja ih je obje proslavila, pridružila se komplimentima te otkrila je kako je ona bor već okitila. "Prelijepa si. Ja ga jucer okitila iz istih razloga 😂🙌", napisala je Žanamari.

Pamela joj je rekla kako je još gora od nje, dok je Žanamari utvrdila kako nisu jedine te kako svi žele Božić što prije i što duže.

Možda vas zanima Pamela Ramljak u Dubrovniku proslavila osmu godišnjicu braka: "Valjda su krizne godine iza nas" Rubrika Stars Stars
Photo: None

Komentari 0