Stars

Pamela Ramljak u Dubrovniku proslavila osmu godišnjicu braka: "Valjda su krizne godine iza nas"

  • Pjevačica nekadašnje grupe Feminem, Pamela Ramljak, jučer je u Dubrovniku proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Mladenom Salajsterom
  • Na odmor su poveli i dvoje djece, a Pamela je na Instagramu podijelila kako se provode
  • "Pa sretna nam, valjda su krizne iza nas" napisala je Pamela na društvenim mrežama

Pamela Ramljak je s obitelji, mužom Mladenom Salajstarom, 4-godišnjim sinom Antunom i kćerkicom Mariom koja ima jednu godinu, na odmoru u Dubrovniku. Povod je osma godišnjica braka sretnog para.

Pamela je na Instagramu podijelila fotografiju večere u krevetu i napisala kako su romantičnu večeru zamijenili izletom u Dubrovnik s djecom. 

"Osma godišnjica braka. Mislili smo izaći na romantičnu večeru ali smo ipak odlučili povesti djecu, skokniti do Dubrovnika i stvarati nove uspomene, pa dok Maria spava, Antun slika ovaj party na krevetu 😂Pa sretna nam, valjda su krizne iza nas 😂."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

I čini se kako su napravili dobru odluku jer sudeći po Pamelinim storijima u Dubrovniku svi zajedno uživaju u hotelu Royal Resortu i sobi s prekrasnim pogledom na grad te u zajedničkoj šetnji Stradunom.

 | Autor:

Lijepo je vidjeti da čitava obitelj uživa, posebice nakon turbulentnog perioda koji su imali posljednjih mjeseci. Početkom jeseni obitelji  su provalili u stan, a onda su svi dobili koronu i mjesec dana bili zatvoreni. Pamela se tada požalila kako je umorna i kronično neispavana. Potom joj je djevojčica završila u bolnici zbog zdravstvenih problema, ali na sreću, tmurnim danima je ipak došao kraj. Čini se da obitelj sada konačno uživa punim plućima.

Pamela Ramljak zarazila se koronavirusom Možda vas zanima Pamela Ramljak otkrila da se cijela obitelj borila s koronavirusom te kako su prošli mala Maria i Antun Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Nadamo se kako će u Dubrovniku napuniti baterije te se pridružujemo čestitkama sretnom paru i lijepoj obitelji.

 

 

Photo: Screenshot Instagram Pamela Ramljak

Komentari 0