Stars 08. lipnja 2021.

Ovo smo i znali: Tick-Tock proglašena najboljom pjesmom koju su izbacili prije finala

Pixsell. Albinin nastup na Eurosongu
  • Čitatelji najvećeg eurovizijskog portala birali su najbolju pjesmu koja se nije plasirala u finale Eurovizije
  • Pjesma "Tick-Tock" koju je Albina Grčić predstavila u Rotterdamu odnijela je pobjedu - makar ovdje
  • Iako se nije plasirala u finale Eurosonga, Albinin energičan nastup i pjesma "Tic -Tock" osvojili su publiku

Čitatelji Wiwibloggsa birali su proteklog tjedna najbolju pjesmu koja se nije plasirala u ovogodišnje finale Eurosonga. Podsjetimo, Wiwibloggs je najveći eurovizijski portal na svijetu, a Tick-Tock Albine Grčić u njegovoj je anketi dobio najviše glasova. Više od 26 posto od ukupnog broja.

 | Autor: Pixsell Pixsell Albina Grčić na Eurosongu

Albina Grčić Možda vas zanima Dok društvene mreže bruje kako je "Hrvatska pokradena", Albina je poručila: "Ja sam super. Bili smo brutalni!" Rubrika Stars Stars

Završila je 11. u prvom polufinalu, gdje je bila žestoka konkurencija, za dlaku propustivši veliko finale, piše najveći eurovizijski portal na svijetu. "Nakon prebrojavanja ukupno 10.007 glasova, sada možemo otkriti da je Hrvatica Albina pobijedila sa svojom pjesmom "Tick-Tock". Dobila je impresivnih 2631 glas - ili više od 26% od svih odabranih", piše Wiwibloggs.

Talijanski roker nakon Eurosonga zaludio djevojke iz regije, a evo kome je on poklonio svoje srce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina je u polufinalu nastupila deseta po redu, a sigurno je ostavila jedan od boljih dojmova od svih 16 izvođača prvog polufinala. Publiku je oduševila i scenskim nastupom u atraktivnom kostimu Juraja Zigmana, ali i dominantnim ponašanjem na stageu. Albinino ispadanje prije finala Eurosonga bilo veliko razočaranje. "Tick-Tock" možda nije bio kandidat za pobjedu na Euroviziji, ali pjesma i Albinin nastup osvojili su srca publike diljem svijeta.

Albina Grčić Možda vas zanima Nije loša utješna nagrada za Albinu: Porin za najboljeg novog izvođača Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Na ovogodišnjoj dodjeli Porina Albina je osvojila nagradu za najboljeg novog izvođača. Mlada Splićanka rekla je: "Hvala vam od srca. Nisam očekivala, pa nemam ništa spremno, ali drago mi je da je jedna diva poput Josipe Lisac pročitala ovu nagradu, koja mi je osobno poslala poruku dok sam još bila na Eurosongu s nekim slatkim savjetima, ali o tome nećemo ovdje" rekla je Albina nakon što je poljubila dečka Ivana Ćalušića i dotrčala na pozornicu.

Komentari 0