Stars
Albina Grčić

Dok društvene mreže bruje kako je "Hrvatska pokradena", Albina je poručila: "Ja sam super. Bili smo brutalni!"

  • Tick-Tock, vrijeme je iscurilo... barem kada je Eurosong u pitanju! Hrvatska nažalost neće imati predstavnika u subotnjem finalu u Rotterdamu
  • Unatoč sjajnom nastupu, Albina Grčić nije skupila dovoljan broj glasova, no istaknula je kako je iznimno ponosna na ono što je prikazala
  • Negativan ishod za mnoge je bio neočekivan te je izazvao veliki šok, a društvene mreže bruje kako je "Hrvatska pokradena"

Nažalost, Hrvatska neće imati predstavnika u finalu 65. Eurosonga. Unatoč sjajnom nastupu u prvoj polufinalnoj večeri, Albina Grčić nije skupila dovoljan broj glasova koji bi joj osigurali prolazak u subotnju završnicu. Mlada Splićanka prvi se put oglasila samo sat vremena nakon nastupa, kada je putem videa obožavateljima poručila sljedeće:

"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani... jer mi nismo, ja sam stvarno super! I ja vam stvarno sa sigurnošću kažem da mi u zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili! Bili smo brutalni." Ujedno se zahvalila na iskazanoj podršci te je poručila kako su oni dali sve od sebe.

albina Možda vas zanima Velika nepravda u Rotterdamu: Albina oduševila nastupom, ali nije se plasirala u finale Eurovizije! Rubrika Life&style Life&style

Albina se na svoj nastup osvrnula i na privatnom Instagram profilu, gdje je uz fotografije nastupa istaknula sljedeće: "Jesmo li vas natjerali na ples? To je ipak najbitnije. Šaljem vam mnoštvo pozitivne energije i zahvaljujem na ljubavi koju šaljete nama. Sve se događa s razlogom - jedva čekam vidjeti što je tek preda mnom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Tužni, ali ponosni

O neočekivanom raspletu situacije progovorila je i šefica Eurovizijske delegacije Uršula Tolj, koja je za Jutarnji list priznala kako je po objavi rezultata briznula u plač. "Što reći? Tužni smo, ali i ponosni. Nažalost, dogodilo se ono čemu se baš nitko nije nadao, niti očekivao. Bez obzira na ishod, mi smo ponosni na naš tim i našu predstavnicu Albinu koja je dala sve od sebe i s svojim plesačima večeras 'ostavila srce na sceni' te besprijekorno izvela 'Tick-Tock'. Sigurni smo da je, bez obzira na to što se nije plasirala u finale Eurosonga, svojim talentom osvojila mnoga srca", dodala je.

Albina Grčić | Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL Soeren Stache/DPA/PIXSELL Nastup Albine Grčić u Rotterdamu

Albina Grčić Možda vas zanima Albinin prvi nastup na probi za Eurosong podijelio fanove, je li tebi ovaj outfit - glam ili blam? Rubrika Stars Stars

Podrška društvenih mreža

Nezadovoljstvo činjenicom da se treću godinu zaredom nismo ostvarili plasman u finale Eurosonga mnogi su odlučili iskazati na društvenim mrežama. Među njima su se našle i domaće zvijezde pa je tako Slavko Sobin zaključio kako je Albina "vratila Hrvatima ljubav prema Eurosongu, a to je bio doista velik zalogaj", dok joj je kolegica ZsaZsa poručila kako je iznimno ponosna na nju i njezino samopouzdanje.

Doista, velik broj gledatelja se slaže kako je 22-godišnjakinja ostavila srce na pozornici, no baš kao što to govore i stihovi njezin pjesme - to nekada jednostavno nije dovoljno!

Albina Grčić | Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL Soeren Stache/DPA/PIXSELL Nastup Albine Grčić u Rotterdamu

Pravda za Albinu!

Naša predstavnica je postala jedan od 'trending' pojmova na popularnoj društvenoj mreži Twitter, a ondje se vodi žestoka raspravi o tome je li Albina zakinuta. "Hrvatska je pokradena", "Europo, što se događa? Jesi još u karanteni", "Pravda za Albinu", "Hrvatska ima četvrti najgledaniji nastup večeri, ali nije prošla! Kako?", samo su neki od komentara vezanih uz ovu temu.

Podsjetimo, u finale su se iz prve polufinalne večeri plasirali Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Cijeli nastup naše predstavnice možeš pogledati ovdje:

 

Photo: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Komentari 0