Life&style
Damiano David iz Maneskina ima djevojsku već 4 godine

Talijanski roker nakon Eurosonga zaludio djevojke iz regije, a evo kome je on poklonio svoje srce

  • Najzgodnijim dečkom na Eurosongu proglašen je karizmatični Talijan Damiano David iz grupe Måneskin, a s tim se slažu i djevojke iz regije
  • Društvene mreže užarile su se od komentara i eksplicitnih ponuda na koje je djevojke iz Hrvatske i Srbije inspirirao 22-godišnji roker
  • Ipak, kod kuće ga čeka djevojka, 25-godišnja influencerica i model Giorgija Soleri s kojom je Damiano četiri godine u vezi

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, rock bend Måneskin nakon 31 godinu dovest će prestižno glazbeno natjecanje u Italiju, ali osim što će donijeti časnu ulogu zemlji koja je bila među pokretačima natjecanja, čini se kako su na tragu i međunarodnog uspjeha. Mnogi smatraju kako bi popularnosti grupe, barem u Europi, mogla pridonijeti i karizma zgodnog pjevača, 22-godišnjeg Damiana Davida koji je već i proglašen najzgodnijem dečkom natjecanja. 

Možda vas zanima Eurosong se vraća u Italiju! Natjecanje nije prošlo bez skandala, a neki su i iznenađeni i bodovima koje smo dali Srbiji Rubrika Life&style Life&style

Visok 180 cm, istetoviran, taman, markantan, pa čak i u štiklama i s teškim make-upom frontman glam rock grupe koja je itekako poznata u Italiji, čini se, posebno se svidio djevojkama iz regije.  Osim što je jedna od pjevačica iz srpske grupe Hurricane Sanja Vučić na novinskoj konferenciji priznala da joj je Damiano prelijep i da bi se udala za njega, njezine sunarodnjakinje dijele slično mišljenje. 

 

‘’Žene vole likove koji imaju samopouzdanje, energiju i karizmu. Točka. Pod samopouzdanjem ne podrazumijevamo zaljubljenost u sebe, pod energijom sigurno ne agresiju, a karizma je neopisiva riječima. To je ono što Talijan ima a Britanac nema, ukratko’’, jedna je od komentara na Twitteru. Zalutala je i pokoja eksplicitna ponuda na društvenim mrežama, a Hrvatice zgođušnog pjevača pozivaju i na more. Na svim društvenim mrežama mogle su se pronaći pohvale koje stiže iz Hrvatske na račun izgleda Talijana, mnogim Hrvaticama je on "jako hot" unatoč svojoj ekstravaganciji. 

Srpkinje su poput uragana protutnjale pozornicom Eurosonga - evo sočnih detalja iz njihovog života

No, Talijana koji se s ostatkom grupe kao pobjednik vratio u svoju domovinu čeka i dugogodišnja djevojka odnosno zaručnica, kako pišu neki talijanski mediji.   

Iako je glazbenik iz Rima svoj privatni život nastojao sakriti od javnosti, talijanski mediji saznali su kako je riječ o poznatoj talijanskoj influencerici i modelu Giorgiji Soleri (25).

U vezi su četiri godine ali, frontman Måneskina zajedničku fotografiju na kojoj je par zagrljen objavio je tek prije nekoliko dana. 

‘’ Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne?’’, napisao je uz fotografiju. 

Giorgija koja poput Damiana obožava tetovaže snimala je editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl "Apnea" glazbenika Rkomija. Na Instagramu je prati skoro 180.000 ljudi

Damina su povezivali i s kolegicom s benda basisticom Victorijom De Angelis (21), što su oboje članova grupe demantirali.  

Fanovi Eurosonga potpisuju peticiju za ponovo prebrojavanje glasova, a Albina ima znakovitu poruku

‘’Svatko se može seksati i drogirati, ali zbog toga nećete biti cool... Biti umjetnik je dobra stvar, stvarati, biti kreativan, pisati... Doživjeti da nas ljudi gledaju kad smo na sceni, to je najbolje, želim da nas po tome pamte. Ne po mojim fotografijama sa ženama. Mislim, i to je sigurno cool, ali iskreno, nakon 10 minuta taj osjećaj već prođe’’,  izjavio je svojedobno roker za Cosmopolitan. 

Måneskin je talijanski rock sastav iz Rima, koji čine glavni vokal Damiano David, basist Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi (20) i bubnjar Ethan Torchio (20). Bend se proslavio nakon što je završio na drugom mjestu u 11. sezoni talijanskog showa 'X Factor' 2017. godine. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0