Stars

Ovih 7 (bivših) parova započelo je vezu na snimanju filma iako su tada bili u drugim vezama

  • Glumci se upoznaju i nerijetko započinju veze upravo tijekom snimanja zajedničkog filma
  • Pritom nije rijetkost da se zaljube u svoju kolegu/icu sa seta dok su u vezi s nekim drugim
  • Ovo je 7 parova koji su imali aferu na setu iako su oboje (ili barem jedan od njih) bili zauzeti (najčešće isto s poznatom glumicom/glumcem)

Nekim ljudima teško je ostati vjeran u dugogodišnjim vezama i brakovima, no čini se kako je glumcima to još teže nego nama običnim smrtnicima. Ne samo što su konstantno u iskušenju dok snimaju vruće scene sa zgodnim kolegicama i kolegama već radi toga što su pod povećalom javnosti, afere koje se dogode vrlo brzo izađu na vidjelo.

Možda vas zanima Jesi li znala da su se ovi naši glumački parovi zaljubili na setu? Rubrika Stars Stars

Možda najslavnija afera Hollywooda je ona kada je Brad Pitt prevario svoju tadašnju suprugu Jenifer Aniston s danas već bivšom suprugom Angelinom Jolie. Bio je to skandal koji je odjeknuo svijetom i prepričavao se sljedeće desetljeće. No, osim Brangeline, koji su se još kolege zaljubili na setu i započeli vezu, iako su ih doma čekale bolje polovice?

Tom Cruise i Nicole Kidman

Tom Cruise i Nicole Kidman nekoć su bili jedan od najvećih holivudskih parova. No, ono što se izgubilo u legendi je da su se zaljubili na setu filma Days of Thunder kada je Tom još bio u braku s Mimi Rogers. Njih dvoje su se razišli prije izlaska filma početkom 1990. nakon čega su Tom i Nicole proveli zajedno čitavo desetljeće i biti će zauvijek poznati kao ikonski par 1990-ih. Kako su završile 90-e, tako je i njihov brak te se par razveo 2001. 

 | Autor: Screenshot Days of Thunder Screenshot Days of Thunder Tom Cruise i Nicole Kidman zaljubili su se na snimanju filma Days of Thunder

Antonio Banderas i Melanie Griffith

Antonio Banderas i Melanie Griffith oboje su bili u braku kad su dobili ulogu u romantičnoj komediji 1995., Two Much. Međutim, srce želi ono što želi, iskra je frcnula i oboje su se razveli da bi se već sljedeće godine vjenčali. Par je bio u braku skoro 10 godina te su se u 2015. razveli, a u braku su dobili i kćer Stellu Banderas.

 | Autor: Screenshot Two Much Screenshot Two Much Antonio Banderas i Melanie Griffith svoju su vezu započeli na snimanju filma Two Much

Meg Ryan i Russell Crowe 

Meg Ryan bila je udana za Dennisa Quaida kada je glumila u filmu Dokaz života s Russellom Croweom. Kemija između njih dvoje bila prejaka i uslijedila je afera koja je rezultirala krajem njenog braka s Dennisom. Međutim, romansa s Croweom nije potrajala i par se razišao do Božića 2000. 

 | Autor: Screenshot Proof of Life Screenshot Proof of Life Meg Ryan i Russel Crowe u filmu Proof of Life

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Iako je svi pamte kao uništavačicu braka Jen i Brada, činjenica je da se Angelina davno prije toga umiješala u još jednu vezu. Billy Bob Thornton je 1999. godine bio zaručen s glumicom Laurom Dern kada su on i Angelina snimali fim Pushing Tin. Tada 24-godišnja Angelina i 20 godina stariji Billy Bob imali su aferu za koju je Laura doznala tek kada je u javnost izašla vijest o vjenčanju Billyja Boba i Angeline u Las Vegasu. Par je bio skupa 3 godine, a njihovu vezu oduvijek su pratile razne kontroverze poput one da nose u privjesku na lančiću krv jedno drugoga.

 | Autor: Screenshot Pushing Tin Screenshot Pushing Tin Angelina Jolie i Billy Bob Thornton započeli su svoju, za mnoge čudnu vezu, na snimanju filma Pushing Tin

Ryan Phillippe i Abbie Cornish

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon bili su zlatni par Hollywooda koji smo obožavali još od Okrutnih namjera. I zato nas je toliko naljutila vijest o njegovoj nevjeri s glumicom i kolegicom iz filma Stop Loss, Abbie Cornish. Kasnije je ispalo da su Ryan i Reese već tada imali probleme i zapravo bili razdvojeni. Veza Ryana i Abbie trajala je dok se Ryan nije razveo u 2010. godini.

 | Autor: Screenshot Stop Loss Screenshot Stop Loss Ryan Phillipe i Abbie Cornish imali su aferu dok je glumac bio u braku s Reese Witherspoon

Kristen Stewart i Rupert Sanders 

Bio je veliki šok kada su tabloidi objavili fotografije Kristen Stewart i redatelja Ruperta Sandersa kako se ljubakaju kraj auta na setu filma Snjeguljica u kojem je ona glumila, a on bio redatelj. U to je vrijeme Sanders bio oženjen glumicom Liberty Ross, no svijet je više uzdrmala činjenica da je Kristen prevarila Roberta Pattinsona. Oni su u to vrijeme bili na vrhuncu slave zbog Sumrak sage i fanovi su obožavali činjenicu što su par i u stvarnom životu. Kristen se nakon prevare ispričala, međutim javnost joj je toliko zamjerila da je  Kristen izostavljena iz sljedećeg filma franšize Snjeguljice.

Možda vas zanima Gerard Butler otkrio koja mu je uloga bila najteža u karijeri: "Uništavao sam svoje tijelo!" Rubrika Life&style Life&style

Emma Stone i Andrew Garfield 

Emma Stone hodala je s Kieranom Culkinom kad je dobila ulogu Gwen Stacy u filmu The Amazing Spider-Man. U isto vrijeme Andrew Garfield hodao je sa Shannon Woodward kad je dobio glavnu ulogu. I Između ovoga para se dogodila iskra na setu radi koje su oboje prekinuli veze i zajedno bili od 2011. do 2015. godine.

 | Autor: The Amazing Spider-Man The Amazing Spider-Man Između Emme Stone i Andrew Garfielda zaiskrilo je na snimanju Spidermana

Photo: The Amazing Spider-Man

Komentari 0