Stars

Ove zvijezde postale su uspješnije od svojih poznatih i slavnih roditelja, možeš li pogoditi o kome se radi?

  • Kad su ti roditelji poznate face, odmah ti raste šansa da to postaneš i sama
  • Međutim, neke su zvijezde postale puno uspješnije od svojih slavnih roditelja
  • Pogledaj o kojim se to zvijezdama radi

Biti uspješniji od roditelja koji su planetarno poznati nije laka zadaća. Pokazat ćemo ti zvijezde kojima je to uspjelo i danas su slavnije od svojih prominentnih roditelja…

1. Kaia Gerber

Cindy Crawford jest i ostat će ikona modnog svijeta. Međutim, njen pomladak, Kaia Gerber, osvaja modne piste diljem svijeta. Velike modne kuće, poput Guccija i Versacea, već se bore za 18-godišnju ljepoticu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a lovely evening supporting @asenseofhomeorg with the best date 🖤 @cindycrawford

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

2. Kylie Jenner

Kylie Jenner je najmlađa kćer Kris Jenner, majke i menadžerice klana Kardashian. Međutim, nije samo najmlađa, nego je i najuspješnija: njena tvrtka „Kylie Cosmetics“ slavi jedan uspjeh za drugim. „Forbes Magazine“ proglasio ju je „Youngest Selfmade Millionarie“ („najmlađa milijunašica kojoj je to samoj uspjelo“). Premda vjerojatno Kelly ne bi uspjela to postići bez svoje mame, Kris Jenner tek krasi tapetu uspješne priče.

Možda vas zanima Sjećaš li se hit serije Izgubljeni koja je imala najgori završetak? Evo gdje se nalaze i kako danas izgledaju glumci Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

locking down deals etc

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

3. Gigi i Bella Hadid

Tko ne zna za njih? Sestre spadaju među najuspješnije modele na svijetu. Međutim, njihova majka također je bila uspješan model. Ali, u usporedbi sa svojim kćerima, ne baš toliko. Na Instagramu se Yolanda Hadid pokazuje kao ponosna majka te dijeli uspjehe svojih kćeri sa svojim pratiteljima.

4. Angelina Jolie

I Angelina Jolie ima slavnog roditelja. Njen otac, Jon Voight, je – poput svoje kćeri – glumac i dobitnik Oscara. Premda se ne može zanemariti njegova planetarna slava, ipak je odavno u sjeni uspjeha svoje kćeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

5. Dakota Johnson

Otkad je glumila u „50 nijansi sive“, Dakota Johnson ušla je u prvu hollywoodsku ligu. Međutim, glumica ima gotovo jednako popularnu majku: Mellanie Griffith glumila je u mnogim poznatim filmovima 80-ih i 90-ih godina. Međutim, crveni tepih danas ipak pripada njenoj kćeri.

Možda vas zanima "Prijatelji" su se vratili! Nevjerojatna je svota koju će glumci dobiti za snimanje specijala Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 generations ♥️♥️♥️. @tippihedrenofficial @dakotajohnson

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0