Stars

Ornela Vištica prisjetila se kako je odbila prvu prosidbu: Bacila sam prsten u smeće...

  • Ornela Vištica objavila je fotografiju iz svoga ranog djetinjstva
  • Lijepa se glumica od svoje osme godine gotovo uopće nije promijenila pa ne čudi da je već tada slamala dječačka srca
  • Čini se da od rane mladosti zna što želi, a o njezinim ljubavnim vezama javnost i dalje može samo nagađati

Poznata mostarska glumica Ornela Vištica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz djetinjstva. I gotovo se uopće nije promijenila!

Lijepa Ornela na fotografiji je 8-godišnja djevojčica s velikim zelenim očima i preslatkim šeširićem, a nama se čini kao da je gledamo na nekoj nedavnoj fotografiji.

Poznata po ulogama u serijama  "Larin izbor", "Vatre Ivanjske" i "Pogrešan čovjek", ali i po mnoštvu predstava u kojima sudjeluje, lijepa je Ornela 2010. proglašena najljepšom Hrvaticom. Čini se da je lijepa Ornela već i u najranijoj mladosti slamala dječačka srca i to tako što je - odbila prosidbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ornela Vistica (@ornelavistica) am

"Ovo je bilo razdoblje kad me prvi put jedan dječak “zaprosio”. Imali smo osam godina. Uzela sam prsten i bacila ga u koš i pred razredom izjavila kako se ne mogu udati za nekoga tko prepisuje od drugih matematiku. Ne znam jesam li uvijek dobro odigrala, al’ trebalo se braniti.", napisala je Ornela.

Možda vas zanima Iznenadit ćete se: Čije kreacije Ornela Vištica najradije nosi? Rubrika Stars Stars

Ne možemo niti zamisliti kako se tajanstveni J osjećao, ali čini se da je lijepa glumica već tada znala što želi u životu pa tako i da odabranik njezinoga srca treba biti pošten.

Možda vas zanima Bez šminke: Ornela Vištica dokazala da je prirodna ljepotica Rubrika Stars Stars

Iako je dugo nosila titulu najseksi Hrvatice, o ljubavnom životu 29-godišnje Ornele ne zna se puno. Prošle se godine pričalo o njezinoj navodnoj vezi sa chefom Matom Jankovićem, javnosti je bila poznata i veza s kolegom Andrejem Dojkićem, zatim ljubavni trokut u kojem se našla s košarkašem Bojanom Bogdanovićem i njegovom tadašnjom djevojkom Tenom Mišetić te veza s direktorom fotografije na RTL-u Igorom Zelićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ornela Vistica (@ornelavistica) am

Ipak, dosadašnje su Orneline ljubavi njezina privatna stvar koju lijepa glumica nema potrebu dijeliti s javnošću. "Svakomu s kime sam podijelila neki trenutak i emociju u životu želim sve najbolje i ništa manje od toga", rekla je jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ornela Vistica (@ornelavistica) am

Vjerujemo kako se između ostalog pri odabiru dečka ova ljepotica vodi i simpatičnom odlukom da ne želi prepisivača matematike pa dečki - znate što ne činiti! 

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

"Šeširić ostaje šeširić", dodala je na simpatičnu objavu koju su njezini pratitelji s oduševljenjem komentirali. "Ljepotica od malih nogu", "al godine lete, a ti još ljepša", "bas lijepa Ornelica, nadam se ne uvijek tako oštra s muškićima", glasili su samo neki od komentara.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0