Stars

Iznenadit ćete se: Čije kreacije Ornela Vištica najradije nosi?

Skromna, gotovo anonimna, dama zauzima prvo mjesto na popisu njenih omiljenih dizajnera...

Jedna od najljepših domaćih glumica, Ornela Vištica potpuno je razmazila svoju publiku. Naime, svi su je naviknuli gledati sređenu od glave do pete, a zahvaljujući svom besprijekornom stilu mnogima služi kao modna inspiracija. 

No, jeste li se ikada zapitali gdje ona pronalazi inspiraciju? Pa, čini se kako ima svog osobnog (i tajnog) stilista koji se brine da uvijek izgleda nepogrešivo profinjeno. Naime, glumica je na svom Instagramu odlučila otkriti čije kreacije najradije nosi...

"I danas mamine kreacije, kao i prije 22 godine", napisala je Ornela u opisu fotografije podijeljene na dva dijela. Dok je na jednom dijelu Vištica kakvu poznajemo, drugu je stranu zauzela djevojčica s pletenicama i pogledom koji otkriva kako je riječ o istoj osobi.

Osim što je tako otkrila kako njena mama ima vješte ruke i nepresušne ideje za stvaranje zanimljivih modnih kombinacija nije propustila priliku otkriti kako joj je upravo bijela boja omiljena.

Elegantno i bezvremensko bijelo odijelo primjer je odjevnog komada koji bi se trebao naći u ormaru svake žene. Petica Orneli za stil, ali i mami za kreaciju!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0