Stars

Zar je to ona?! Prepoznaješ li ti našu glumicu na slici?

Izgleda li ti ova slatkica s rolama poznato?

Ima nešto u tom osmijehu – i onda, dok je bila malena djevojčica i sada , kada je jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica! Još uvijek ti nije jasno o kome je riječ? Ta malena slatkica na fotografiji je Ornela Višica, koja se na svom Instagram profilu prisjetila svoga djetinjstva uz fotografiju koja oduzima dah! Ornela je bila prava malena šminkerica, a uz to i pravi sportski tip. Kao i većina djevojčica bila je zaljubljena u svoje role, a na njima je voljela 'brzu i žestoku' vožnju!

 | Autor: Instagram Instagram

-  U Frankfurtu smo devedesetih kupili žute role i torbu za prvi razred. Torbu sam naravno jedva nosila na leđima i činilo se kao da ću svaki put pasti dok hodam! A od rola  se nisam odvajala. U početku sam naravno padala svakih pet minuta, te su ujak i ujna odlučili nabaviti mi štitnike za koljena i laktove. S obzirom da nisu bili baš atraktivni, brzo sam ih odbacila i jedva čekala jutro kad ću opet vježbati brzinu bez ikakvih pomagala. Najsretnija sam bila kad su napravili cestu na selu kod bake, jer sam se mogla voziti bez prestanka. Danas kad me mama pita može li podijeliti moje stare stvari, kažem:,,Ma dijeli sve, samo ostavi nagrade, školske sastave i moje žute role “💛  - napisala je glumica uz fotografiju.
 

 

U Frankfurtu smo #devedesetih kupili žute role i torbu za prvi razred 🎒😻Torbu sam naravno jedva nosila na leđima i činilo se kao da ću svaki put pasti dok hodam 😂! A od rola ⛸⛸ se nisam odvajala. U početku sam naravno padala svakih pet minuta, te su ujak i ujna odlučili nabaviti mi štitnike za koljena i laktove. S obzirom da nisu bili baš atraktivni 😬brzo sam ih odbacila i jedva čekala jutro kad ću opet vježbati brzinu bez ikakvih pomagala😂. Najsretnija sam bila kad su napravili cestu na selu kod bake, jer sam se mogla voziti bez prestanka 🤗 Danas kad me mama pita jel moze podjeliti moje stare stvari, kažem : ,,Ma djeli sve, samo ostavi nagrade, školske sastave i moje žute role “💛 . . . #moježuterole #memories #childhood #littlegirl

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Uspomene su najljepša stvar, pogotovo kad u moru fotografija pronađeš onu koja te vraća u lijepo djetinjstvo – poput lijepe Ornele! A 29-godišnja glumica rođena je u Mostaru, a u Njemačku je bila prisiljena otići zbog rata. A upravo je i ova preslatka fotografija iz njezinog djetinjstva nastala u Frankfurtu, iz kojeg se opet vratila u svoje rodne krajeve. 

Photo: Instagram

Komentari 0