Stars

Od princeza do dinosaura i pandi: Poznate mame pokazale su svoje mališane maskirane u preslatke kostime!

  • Vrijeme maškara jedno je od najveselijih razdoblja za djecu
  • Nošenju omiljenih kostima i maskiranju u najdraže likove svi se jako vesele
  • Iznimka nisu ni djeca naših poznatih mama, koje su kostime svojih mališana podijelile na društvenim mrežama

Sva djeca svake se godine posebno vesele maškarama. Ako ne sudjeluju na nekom od fašnika ili karnevala, svakako kostime odijevaju za školu, vrtić ili barem za posjet djedu i baki. Među mnoštvom maskirane djece, našla su se i djeca hrvatskih poznatih mama.

Nataša Janjić Medančić, Marijana Batinić, Maja Šuput i Ana Gruica Uglešić samo su neke od poznatih mama koje su maštovite kostime svoje djece podijelile na svojim Instagram profilima.

Djeca Nataše Janjić Medančić, Kaja i Toni za svoje su kostime odabrali omiljene likove iz crtanih filmova. Kaja se odlučila za princezu Elsu, iz crtića Frozen, dok je Toni bio Chase, lik iz popularnog crtića Psići u ophodnji. Uz fotografiju zamaskiranih Kaje i Tonija, Nataša je napisala: “Probudila sam se s Elsom i Chaseom u krevetu.”

 | Autor: Instagram @marijanabatinic Instagram @marijanabatinic Ena, kći Marijane Batinić zamaskirana u princezu

Marijana Batinić svoju je stariju kćer Enu, zamaskiranu u kraljicu, ispratila u školu. “Konačno se obukla kako ona želi”, napisala je Marijana uz fotografiju svoje princeze. Uz drugu fotografiju, Marijana je šaljivo dodala: “Školski je maskenbal, a ja upravo zasuzila, ne bi da se udaje.”

 | Autor: Instagram @marijanabatinic Instagram @marijanabatinic Kći Marijane Batinić, Ena u kostimu

Možda vas zanima Posebna atrakcija za sve skijaše: Večeras na Sljemenu možeš skijati pod maskama! Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Sinu Maje Šuput, Bloomu ovogodišnje maškare su prve u životu, a mama ga nije propustila maštovito zamaskirati u čak dva kostima. Podijelila je fotografije malenog Blooma zamaskiranog u pile i dinosaura pa upitala pratitelje: “Koji mu bolje stoji?”

Ana Gruica Uglešić svojeg je sina Marata Ivana zamaskirala u pandu. Uz fotografiju Marata Ivana u kostimu pande, uz koji je imao i plišane pande kao rekvizite, je napisala: “I dok mama nije spavala pola noći googlajući vijesti, njemu je dan - pandastičan!“

I voditeljica Nevena Rendeli podijelila je fotografije svojih triju djevojčica zamaskiranih u kostime princeza uz šaljivi opis: "Ana, Elza i Zlatokosa (tako ona kaže) spremne su za maškare, a ja se nadam profinjenijem ukusu kad odrastu".

Glumica Marijana Mikulić na svojem je Instagram storyju podijelila fotografije sinova koji su odabrali jednak kostim, onaj omiljenog superjunaka Spidermana!

 | Autor: Instagram @maremikulic Instagram @maremikulic Sin Marijane Mikulić u kostimu za maškare  | Autor: Instagram @maremikulic Instagram @maremikulic Sin Marijane Mikulić u kostimu za maškare

Voditeljica Mirna Maras Batinić također je na svojem Instagram storyju podijelila kostim svoje kćeri Meri koja je odabrala omiljen kostim svake djevojčice, onaj princeze.

 | Autor: Instagram @mirnamaras Instagram @mirnamaras Kći Mirne Maras u kostimu princeze Zlatokose

Mirna je uz fotografiju djevojčice zbog njene poze u šali nadodala: "Zlatokosa se srami".

Možda vas zanima Marijana Batinić kćeri za rođendan posvetila dirljivu objavu: “Hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac” Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0