Stars

Marijana Batinić kćeri za rođendan posvetila dirljivu objavu: “Hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac”

  • Voditeljici Marijani Batinić nova godina započela je proslavama
  • Na svojem je Instagramu kćeri Eni čestitala 7. rođendan
  • Ponosna mama sve je raznježila emotivnim objavama videa i fotografija svoje starije kćeri

Voditeljica Marijana Batinić često dijeli sretne trenutke iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Tako je jučer razlog za slavlje bio 7. rođendan Marijanine kćeri Ene. 

Marijana je osim pregršt Instagram storyja na kojima je svojoj djevojčici poželjela sretan rođendan, povodom njenog velikog dana objavila i lijepi video.

„Sedam godina, a jučer sam je rodila. Sedam godina ljubavi, smijeha, brige i najveće radosti. Sretan ti rođendan djevojčice naša i hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac, ali i svaku sijedu koju si nam donijela“, napisala je Marijana u emotivnoj objavi posvećenoj njenoj kćeri.

Možda vas zanima Marijana Batinić uživa s obitelji i pokazuje svoje vještine na skijama: "Pretvaram se u Janicu" Rubrika Stars Stars

Ispod objave u komentarima malenoj Eni mnogi su poželjeli sretan rođendan. Bojana Gregorić-Vejzović napisala je „Sretan rođendan“, dok je Nataša Janjić Medančić mami Marijani šaljivo poručila: „A sijede tek počinju. Sretno našoj ljepotici“. Ana Miščević komentirala je „Ljepotici maloj sretan veliki sedmi i tebi mamice čestitam“.

Uz sedmogodišnju Enu, Marijana i njen suprug Matej Pašalić roditelji su i malene Roze, koja se rodila 2020.

Voditeljica u svaku godinu kreće s lijepim proslavama pa je tako prošlog mjeseca proslavila sedmu godišnjicu braka sa suprugom Matejem. Nakon proslave godišnjice otputovala je u rodni Split kako bi iznenadila svog tatu za njegov 70. rođendan.

Možda vas zanima Marijana Batinić promjenila je boju kose i postala plavuša: "Odlično ti stoji" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0