Stars

Marijana Batinić uživa s obitelji i pokazuje svoje vještine na skijama: "Pretvaram se u Janicu"

  • Marijana Batinić sa svojim je obožavateljima podijelila obiteljske trenutke sa Sljemena 
  • Omiljena televizijska voditeljica uživa u skijanju s obitelji, no otkrila je kako do 10 sati ujutro prvo pije kavu, a potom se pretvara u Janicu
  • Marijana je pokazala i kako je njena sedmogodišnja kći Ena već vješta na skijama

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica današnjice, 39-godišnja voditeljica Marijana Batinić ovog vikenda uživala je u snježnim radostima. Dok su je gledatelji navikli vidjeti na malim ekranima, voditeljica je podijelila kako provodi vrijeme kada se kamere ugase. Na svom Instagramu Marijana rado dijeli sa svojim pratiteljima crtice iz svog života. Prošlog vikenda je tako uzela predah i otišla na Sljeme uživati u snježnim radostima s obitelji.

Možda vas zanima Zimske radosti: Poznati Hrvati pobjegli na skijanje, evo tko se gdje zabavlja i uživa Rubrika Stars Stars

Pohvalila se voditeljica svojim umijećem na skijama, a osim što je aktivno provodila vrijeme, na Sljemenu je i guštala. "Dalmatinka na skijanju: sunce za dušu, kava za glavu, rakija za srce... Do 10:00 glumim da sam u Splitu na rivi, a onda se pretvaram u Janicu", napisala je šaljiva Marijana. Jednom prilikom voditeljica je otkrila kako to da rođena Dalmatinka toliko voli snijeg.

Marijana Batinić nas je raznježila fotkom s kćerkom: "Sreću ne možeš kupiti, ali je možeš roditi"

"Još u srednjoj školi sam počela skijati, kad su me obiteljski prijatelji poveli na skijanje u austrijski Söll, a ljubav se rodila odmah. Brzo sam proskijala i s neopisivim guštom se spuštala niz snježne padine", prisjetila se.

Možda vas zanima Marijana Batinić promjenila je boju kose i postala plavuša: "Odlično ti stoji" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@marijana_perinic Instagram@marijana_perinic

A osim što sama uživa u skijanju, tu ljubav prenijela je i na kćer, pa se pohvalila kako i sedmogodišnja Ena uživa u vikendu podijelivši nekoliko snimaka sa skijališta dok se Ena sa svojim tatom Matejem spuštala niz stazu. Ni ne čudi nas što je Ena već iskusna, jer je na skije stala sa svega dvije godine.

"Moja starija kći je prvi put stala na skije s dvije godine, tako da već može s nama starijima skijati, a vjerujem da ćemo ljubav prema skijanju prenijeti i na mlađu. Priuštit ćemo im barem jednodnevne skijaške izlete na Sljeme", rekla je jednom prilikom Marijana.

Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0