Life&style

Marijana Batinić promjenila je boju kose i postala plavuša: "Odlično ti stoji"

  • Marijana Batinić odlučila se za promjenu boje kose pa se pohvalila kako je sada - plavuša  
  • Voditeljica koja već godinama njeguje imidž brinete, za promjenu se odlučila u rodnom Splitu
  • Marijanini pratitelji za njenu novu boje kose imaju samo riječi hvale

Marijana Batinić odlučila se za hrabru promjenu imidža. Na svom Instagram profilu pohvalila se kako je sada plavuša. Iako voditeljica godinama njeguje svoj izgled brinete sa svijetlijim pramenovima, sada je odlučila otići još nekoliko tonova svjetlije i to cijelo dužinom kose. Za promjenu se odlučila upravo u svom rodnom gradu, Splitu, gdje je provela vikend. 

Možda vas zanima Marijana Batinić nas je raznježila fotkom s kćerkom: "Sreću ne možeš kupiti, ali je možeš roditi" Rubrika Stars Stars

Marijana je novu boju kose pokazala pratiteljima na selfiju, napisavši: "Plavuša?", a mnogi od njih su odmah su počeli nizati komplimente. Svjetliji pramenovi voditeljici lijepo uokviruju lice, a za promjenu imidža zadužen je frizerski studio D-art studio, kojem je Marijana godinama vjerna. "Definitivno da", "Super ti stoji", "Prelijepa plavuša", "Krasna boja, super ti stoji", "Zgodna", "Predivna ti, a boja je top", "Lipa si i plavuša", pisali su joj pratitelji. 

Žena je podijelila trik za brzinsko osvježenje masne kose bez suhog šampona. Genijalno!

Marijana je sunčani vikend iskoristila i za obilazak najdražih mjesta u gradu u društvu prijateljice. Na fotografiji je nasmiješeno pozirala i otkrila lokacije koje neizostavno posjeti kad je u Splitu. "Đir po rivi ,pa na kavu u Žbirca, po čokoladnu (krafnu) u Bobisa ili običnu u Mate... Danac u Kirigina, pizzeta u Medenog, topli u Popaja, burek u Hrstića, sendvič u Rizza, ćevapi u Kantun Pauline... nastavi niz splitskog streetstylea i street foodaa. Ako ovo nije influensanje, ne znam što je... ili sam skroz ispala iz đira?", napisala je voditeljica u opisu fotografije, a javili su joj se i brojni pratitelji.

Marijana Batinić Možda vas zanima Marijana Batinić otkrila kako je uredila dio doma - posvećen suprugu Mateju Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0