Stars

Marijana Batinić nas je raznježila fotkom s kćerkom: "Sreću ne možeš kupiti, ali je možeš roditi"

  •  Marijana Batinić svoje je pratitelje obradovala i raznježila emotivnom objavom
  • Voditeljica je podijelilila niz fotografija sa šestogodišnjom kćeri Enom na kojoj njih dvije leže na travi
  • Batinić je u rujnu prošle godine rodila i drugu kći, Rozu. Dakle, sreća je dvostruka

Voditeljica Marijana Batinić (40) raznježila je pratitelje emotivnom objavom. Na svojem je Instagram profilu podijelila niz fotografija sa svojom kćeri Enom. Šestogodišnja djevojčica leži na travi s mamom, a objema je na licu veliki osmijeh dok se Ena zaigrala Marijaninom kosom. "Sreću ne možeš kupiti, ali je možeš roditi. U mom slučaju dvaput", napisala je voditeljica u opisu fotografije. Fotografija je odmah prikupila mnoštvo komentara: "Zdrave i tako vesele uvijek bile. Živjele!" , "Samo uživajte", "Prekrasne, iste ste", "Najslađe", samo su neki od komplimenata koje su pratitelji uputili Marijani. 

Možda vas zanima Marijana Batinić u kući je postavila ogradu kako bi razdvojila "beštiju" od "beštijice" Rubrika Stars Stars

Marijana itekako uživa u majčinstvu: "Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala…", rekla je jednom prilikom Marijana te jasno dala do znanja da je sretna što je zasnovala obitelj. 

Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner

Nedavno se voditeljica pohvalila i kako njezina starija kćer Ena postala ponosna vlasnica "pravog bicikla. "Jako dugo je punila svoju kasicu prasicu i napokon joj se ostvarila želja - postala je ponosna vlasnica bicikla bez pomoćnih kotača... I naravno, danima se okolo naokolo hvali kako je sama kupila svoj prvi bicikl za velike", napisala je ponosno.

Marijana Batinić Možda vas zanima Marijana Batinić otkrila kako je uredila dio doma - posvećen suprugu Mateju Rubrika Stars Stars

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena, a u rujnu prošle godine dočekali su i kćerkicu Rozu. Par je nedavno proslavio godišnjicu, a simpatična voditeljica tom je prilikom podijelila fotografiju sebe i supruga staru cijelo desetljeće. 

Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0