Life&style

Posebna atrakcija za sve skijaše: Večeras na Sljemenu možeš skijati pod maskama!

  • Na Sljemenu će se večeras održati zabavno Skijanje pod maskama
  • Prilika je to za sve ljubitelje skijanja i maškara da odaberu maštoviti kostim i uživaju na snijegu
  • Najbolje maske bit će i nagrađene!

Skijalište Sljeme odlučilo je povodom maškara organizirati prigodno Skijanje pod maskama! Skijanje će se održati danas, 1. ožujka, u terminu noćnog skijanja, od 19 do 22 sata.

Iz Upravljanja sportskim objektima najavili su i da će na skijaškom obilježavanju zadnjeg dana fašnika najbolje maskiranim skijašima biti uručene i posebne nagrade.

U večernjem terminu od 19 do 22 sata svi korisnici moći će uživati u doživljaju posebnog skijanja pod maskama. O najboljim nagradama odlučivat će djelatnici Skijališta, nagrade će biti dodijeljene u kategorijama za djecu i za odrasle skijaše. Nagrada koja očekuje najbolje maskiranog skijaša prava je skijaška poslastica. Za najbolji kostim možeš osvojiti tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani će osvojiti dva, a trećeplasirani skijaš pod maskom jedan dan besplatnog skijanja.

Možda vas zanima Vrijeme je za zimske radosti! Evo gdje možeš kupiti povoljnu opremu - od hlača za snijeg do buca, sve je tu! Rubrika Life&style Life&style

 

Cijena karte za noćno skijanje za odrasle je 70 kuna, za djecu do 15 godina 40 kuna, dok je za starije građane iznad 65 godina cijena ulaznice 50 kuna.

Za noćno skijanje na Sljemenu otvoreni su Crveni spust sa žičarom Trosjed i Bijela livada s Bijelom vučnicom.

Možda vas zanima Marijana Batinić uživa s obitelji i pokazuje svoje vještine na skijama: "Pretvaram se u Janicu" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @skisljeme

Komentari 0