Stars

Od najboljih prijateljica do neprijateljica: kako su pukla najveća prijateljstva u Hollywoodu

  • Nažalost, događa se da najbolji prijatelji nisu 'uvijek zauvijek'
  • Primjer su ove slavne osobe koje su se oprostile od svojih poznatih BFF iz ovog ili onog razloga
  • Od rastanka Paris Hilton i Lindsay Lohan do prekida prijateljstva Gwyneth Paltrow i Winone Ryder, i najveće zvijezde znaju se posvađati s njihovom BFF

Bilo bi lijepo da najbolja prijateljstva traju zauvijek, međutim, realnost je često totalno drugačija. Prijateljstva 'pucaju', ma koliko čvrsta bila. Razlozi za to doista su raznoliki – nekada opravdani, a ponekad su to neke bezvezne sitnice. Slavne i poznate osobe nisu imune na prekide prijateljstva. dapače, postoje i one slavne osobe koje stalno imaju problema sa svojim slavnim prijateljima, npr. Gwyneth Paltrow.

Florence Pugh Možda vas zanima Florence Pugh gotovo je odustala od glume: "Ubili su me u pojam s tim što moram promijeniti na licu i koliko smršaviti" Rubrika Stars Stars

Nastavi čitati kako bi otkrila zašto ove zvijezde više nisu BFF…

Paris Hilton i Lindsay Lohan

Nasljednica i zvijezda 'Freaky Fridaya' bile su nerazdvojne sve do časa kada je Lohan počela hodati s bivšim od Hilton, Stavrosom Niarchosom. Neprijateljice su godinama 'pucale' jedna na drugu sve do lipnja 2017. kada se činilo da su se pomirile.

Međutim, dvije godine kasnije, Paris je poslala otrovne strelice prema Lohan. Kad ju je Andy Cohen zamolio da nabroji tri lijepe stvari o Lohan u talk showu 'Watch What Happens Live' rekla je: „Ona nije svoja, jadna je i neugodna". Ubrzo nakon toga je Lohan uzvratila preko svog glasnogovornika, koji je rekao: „Očito se Paris mora osjećati relevantnom i očajnički traži pozornost.“

Međutim, njih dvije bi mogle biti spremne na pomirenje. U epizodi svog podcasta iz prosinca 2021., Hilton je čestitala Lohan na njezinim tada nedavnim zarukama sa Baderom Shammasom.

Paris Hilton i Lindsay Lohan | Autor: @linsaylohan/@parishilton @linsaylohan/@parishilton

Madonna i Gwyneth Paltrow

Premda su bile prijateljice od 1999., izvor blizak objema zvijezdama tvrdio je da su se ozbiljno posvađale u lipnju 2010. godine: „Više ne razgovaraju. Ne mogu vam točno reći zašto su se posvađale, ali Gwyneth zna biti ljubomorna i natjecateljski nastrojena."

U travnju iste godine je osnivačica Goopa nagovijestila da ona i pjevačica 'Material Girl' više nisu tako bliske kao što su bile. 

Gwyneth Paltrow i Madonna | Autor: @gwynethpaltrow/@madonna @gwynethpaltrow/@madonna

Gwyneth Paltrow i Winona Ryder

Kad su u 90-ima Gwyneth Paltrow i Winona Ryder izlazilie s Benom Affleckom i Mattom Damonom, bile su nerazdvojne prijateljice sve dok Paltrow navodno nije u kući Winone Ryder naletjela na scenarij za film 'Zaljubljeni Shakespeare' koji je poslan Wynoni na čitanje uz ponuđenu ulogu. No, Gwyn se tako zapalila za film da joj je preotela ulogu! Dodavanje soli na ranu: Paltrow je kasnije osvojila i Oscara za ulogu koju je navodno ukrala od svoje najbolje prijateljice.

Winona Ryder i Gwyneth Paltrow | Autor: @winonaryderofficial/@gwynethpaltrow @winonaryderofficial/@gwynethpaltrow

Nicole Richie i Lindsay Lohan

Nakon što je Lindsay 2009. izbačena s privatne hollywoodske zabave Charlotte Ronson u Chateau Marmontu, Richie je tada navodno odbacila Lohan ignorirajući glumicu dok je prolazila pokraj nje. „Svi su se okrenuli protiv mene“, rekla je Lohan kasnije za medije. Pet godina kasnije, Lohan, zvijezda 'Simple Life', zaključila je priču o svom prijateljstvu sa zvijezdom 'Opasnih djevojaka' u epizodi 'Watch What Happens Live' iz 2014. godine, rekavši: „Nisam razgovarala s njom neko vrijeme“, te nije elaborirala dalje.

 | Autor: @lindsaylohan/@nicolerichie @lindsaylohan/@nicolerichie

Kim Kardashian i Paris Hilton

Kim i Paris, nekoć prijateljice iz djetinjstva, krenule su u jednom trenutku svaka svojim putem. Kim je svojedobno radila za Hilton, ali došlo je svađe tijekom radijskog intervjua 2008. godine kada je Paris Hilton rekla da ne bi željela Kiminu stražnjicu jer je „podsjeća na vreću za smeće sa svježim sirom iznutra“. Danas, međutim, njih dvije ponovno razgovaraju, želeći jedna drugoj sve najbolje na Instagramu i tijekom intervjua. 

 | Autor: @kimkardashian/@parishilton @kimkardashian/@parishilton

Katy Perry i Rihanna

Razdor između dvije pjevačice pojavio se kada je pjevačica pjesme 'Roar' dala veliki, metaforički palac dolje Rihanninim romantičnim odabirima. Kad se Rihanna nakratko ponovno spojila s Chrisom Brownom, to navodno nije dobro sjelo njezinoj najboljoj prijateljici. Izvor je za američke novine rekao da „više nisu bliske jer Perry ne odobrava Rihanninu vezu s Chrisom Brownom“. 

 | Autor: @badgakriri/@katyperry @badgakriri/@katyperry

Katy Perry i Kristen Stewart

Perry je bila najbolja prijateljica s Kristen Stewart sve dok Stewart i Robert Pattinson nisu okončali vezu u svibnju 2013. godine. Perry je bila bliska s oboma, a navodno su je stjerali u kut oko toga s kim bi trebala ostati prijateljica. Kad se Katy nastavila družiti s princem Sumraka, Kristen je poludjela sumnjajući da se događa i nešto više. Rezultat: prijateljice su očito prekinule vezu.

Perry se pokušala oprati: „Poslala sam joj SMS poruku: "Znam da si vidjela sve ovo, ali znaš da te nikad ne bih omalovažavala. Ja nisam takva osoba. Samo mu pokušavam biti prijateljica, ali šteta je što imam grudi.“

Taylor Swift i Katy Perry

Burni odnos Taylor i Katy nije tajna. Njih dvije su nekada bile cool, ali su od tada izbacile svo svoje prljavo rublje putem hit pjesama. Ali, što je izazvalo tu međusobnu mržnju? Pa, priča se da je Katy nagovorila brojne Taylorine plesače da se pridruže njezinom timu. „U biti je pokušala sabotirati cijelu turneju. Pokušala je angažirati gomilu mojih ljudi“, rekla je Swift u priči za naslovnicu Rolling Stonea 2014. Svađa je navodno inspirirala pjesmu od Swift, 'Bad Blood', navodno usmjerenu na Perry. Katy se, međutim, osvrnula na njihovu svađu u The Late Night Showu s Jamesom Cordenom.

„Iskreno, doista smatram kako je ona to započela pa je vrijeme da to i završi“, rekla je Perry i nastavila objašnjavati kako je pokušala razgovarati s pjevačicom, ali ju je ova ignorirala. 

 | Autor: @katyperry/@taylorswift @katyperry/@taylorswift

Taylor Swift i Selena Gomez

Tay Tay i Selena još uvijek su tehnički u istoj ekipi, bivša Disneyjeva zvijezda odala počast svojoj prijateljici u svom glazbenom videu 'Bad Liar' posterom njezina lica, ali njih dvije su imale neke teške trenutke tijekom godina prijateljstva. Da, njih dvije su naizmjence prestajale pratiti jedna drugu na društvenim mrežama. Obožavatelji su nagađali da stalni prekidi i obnavljanja prijateljstva proizlaze iz Selenine vruće i hladne veze s Justinom Bieberom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Kylie Jenner i Jordyn Woods

Jordyn Woods i Kylie Jenner bile su prijateljice od osmog razreda. Drama je počela kada su se pojavili izvještaji da je Tristan Thompson, dečko Khloe Kardashian i otac njihove kćeri True, po drugi put prevario Kardashian s Jordyn Woods. U izvješćima se navodi da je Woods bila s Thompsonom na kućnoj zabavi. Anonimni sudionici zabave kasnije su rekli da su se Thompson i Woods „svađali i ljubili“. 

Woods se kasnije osvrnula na skandal rekavši: „Na izlasku me ipak poljubio. Bez strasti... bez poljupca jezikom, bez ljubakanja, bez ičega. Bila sam u šoku. Bilo je kao, 'Dopustite mi da se pretvaram kako se to nije dogodilo.'“ Dok se pričalo o skandalu, Woods se iselila iz kuće u kojoj je živjela s Jenner. Čini se da je Kylie izabrala odanost sestri umjesto prijateljstva s Woods, jer nisu viđene zajedno od katastrofe.

 | Autor: @kyliejenner/@jordynwoods @kyliejenner/@jordynwoods

Nicola Petz Možda vas zanima Čudesna transformacija Nicole Peltz u Dorothy Stratten, Playbojevu zečicu tragičnog svršetka Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@selenagomez

Komentari 0