Stars
Nicola Petz

Čudesna transformacija Nicole Peltz u Dorothy Stratten, Playbojevu zečicu tragičnog svršetka

  • Nicole Peltz Beckham već je etablirana glumačka zvijezda, a odnedavno joj ni režija nije strana 
  • Sad je zablistala u novoj uozi Dorothy Stratten u mini seriji 'Welcome to Chippendales'
  • Njen izgled, preobrazba u seksi pin-up djevojku, doista je fascinantna 

Nicola Peltz Beckham glumi Dorothy Stratten u Hulovoj seriji 'Welcome to Chippendales', a radnja je smještena u kasne 70-te. Ono što odmah upada u oči je neobična sličnost Peltz Beckham sa Stratten, vrlo stvarnim, vrlo voljenim modelom i glumicom čiji je život došao do uznemirujućeg kraja. Naime, Playboyevu zečicu iz Kanade (bila je Playmate mjeseca u kolovozu 1979. i Playmate godine 1980. ubio je suprug. Dorothy je bila i glumica, imala je uloge u nekoliko komedija te se pojavila u više emisija emitiranih na američkoj televiziji. Paul Snider, njezin suprug i menadžer ubio ju je nedugo nakon što je glumila u filmu Galaxina; imala je samo 20 godina, a Paul je istog dana počinio samoubojstvo.

Možda vas zanima Demi Moore slavi 60. rođendan i izgleda nikad bolje, a prisjetili smo se i njezinih kultnih izdanja Rubrika Stars Stars

Nema ničeg ekstremnog u njezinoj ljepoti na ekranu; mekana je, glamurozna i iznenađujuće relevantna u današnjem svijetu (Peltz Beckham je rekla da „voli ulogu Stratten“ i da ju je njezin suprug Brooklyn Beckham smatrao elegantnom). Stoga nije ni čudo da je tim koji stoji iza šminke koja je osvojila Emmy i frizure nominirane za Emmy za seriju 'Pam & Tommy' imao udjela u tako promišljenoj transformaciji karaktera. Ekipa je rekreirala izgled koji se temelji na frizurama koje je nosila stvarna Dorothy. Njezina je priča iznimno tragična i željeli su odati počast ljepoti koja je postojala u njezinu životu.

 | Autor: Hulu Hulu

Voditelj odjela šminke David Williams, frizer Barry Lee Moe i kostimografkinja Peggy Schnitzer razgovarali o tome kako bi Peltz Beckham trebala biti predstavljena u liku svaki put kad bi bila na ekranu. Naime, Dorothy Stratton bila je poznata kao jedna od najljepših žena svog vremena i bila je spremna za izvanrednu hollywoodsku karijeru. Dosljednost je bila ključna. Za razliku od njihovog zajedničkog rada na 'Pam & Tommy', nije bila potrebna nikakva protetika osim perika koje je Moe svakodnevno pripremao za brzo stavljanje, što je značilo da je cijeli proces trajao samo oko 45 minuta dok je par radio u tandemu.

 | Autor: Hulu Hulu

Jutra na setu često su sadržavala naručivanje VIP doručka prije nego što su se svjetla prigušila i zapalila svijeća kako bi se stvorio zen ambijent. Bili su opskrbljeni Unite proizvodima za kosu, kao što je 7 Seconds Leave-In Conditioner, koji se koristi za pripremu prave kose Peltz Beckham prije nanošenja perike, i Lé:Play sprej za kosu, za postavljanje konačne frizure.

 | Autor: Hulu Hulu

Playboy pin-up estetika, koja se odnosi na šminku je nešto što bi se moglo opisati kao lijepa, blago preplanula era kasnih 70-ih koja je naglašavala neutralan, maglovit pogled (ovaj put u obliku Chanel Les Beiges Healthy Glow palete sjenila). Motivi tog vremena odražavaju određeni zdrav sveamerički izgled djevojke iz susjedstva. 

Ipak, postojao je jedan trenutak u kojem mu je Peltz Beckham pojednostavila život svojom vlastitom bibliotekom znanja. Bio je to odabir ruža za usne i makeupa. Nicola je od početka nosila Chanel balzam za usne i obraze u Healthy Pink. To je od tada poslužilo kao baza za njezine usne slojevito ispod Hermès Corail Flaminga.

 | Autor: Hulu Hulu

Nicolin fokus i lagan profesionalni pristup svakom aspektu daju osjećaj da će glumica imati dugu, uspješnu karijeru kao prava zvijezda Hollywooda.

Možda vas zanima Komičarka i glumica Amy Schumer od svog je seksualnog života napravila komediju. Brutalno iskreno Rubrika Stars Stars
Photo: Hulu

Komentari 0