Stars

Obožavali smo gledati 'Dadilju', a Fran danas slavi 65. rođendan i još uvijek izgleda senzacionalno

  • 'Dadilja' je jedna od onih serija koje nam nikada ne mogu dosaditi, koliko god puta ju gledali, i to prvenstveno zahvaljujući genijalnoj Fran Drescher
  • Najslavnija dadilja na svijetu danas puni 65 godina, a i danas izgleda kao da je vrijeme za nju odavno stalo
  • U intervjuu za Us Weekly Fran se dotaknula mogućnosti snimanja novih epizoda kultne serije koja ju je proslavila, a mi se iskreno nadamo da će se novi nastavci doista dogoditi

Bez imalo dvojbe, 'Dadilja' je (bila) jedna od naših najdražih serija svih vremena, a iako su od emitiranja posljednje epizode prošle  nešto više od 23 godine, mogućnost povratka serije na male ekrane do dana današnjega nije isključena. I sama Fran Drescher je više puta priznala kako ne bi imala ništa protiv da se vrati svojoj najpoznatijoj ulozi karijere, iako se posljednjih godina usredotočila na brodvejski mjuzikl temeljen na istoimenom sitcomu.

 | Autor: Instagram @officialfrandrescher Instagram @officialfrandrescher

“Sve polagano dolazi na svoje na stvarno zdrav način. Jednom kada ta beba dobije noge i stane na njih, možemo ponovno istražiti mogućnost ponovnog pokretanja 'Dadilje'", priznala je Fran za 'Us Weekly'. “Kako sam ja izgledala u toj seriji je kako bih željela da Dadilja izgleda i dalje, ako bismo ikada napravili reboot. Zapravo trenutačno radim na jednoj drugoj seriji, ali vidjet ćemo. Ako se ona  ne proda, možda će biti pravo vrijeme da ponovno vratimo 'Dadilju' na male ekrane, bilo da je s originalnom glumačkom postavom ili pak s potpuno novom, postavljenom na suvremeniji način i u vrijeme koje više nisu 90-e, već 2020-e. Postoji mnogo mogućnosti što se toga tiče", zaključila je.

Možda vas zanima Vrckava "Dadilja" vraća se na male ekrane? I Nanny Fran se u međuvremenu udala?! Rubrika Life&style Life&style

Šest sezona kultne serije prikazivalo se na CBS-u od 1993. do 1999., a serija je pratila Fran Fine (Drescher), rođenu u Queensu, kako postaje dadilja troje djece i na kraju se zaljubljuje u njihovog tatu, slavnog brodvejskog producenta Maxwella Sheffielda kojeg glumi Charles Shaughnessy.

Posljednja epizoda završila je rođenjem njihovih blizanaca, a iako je Fran spomenula mogućnost reboota s potpuno novom glumačkom postavom, imamo osjećaj da je jedini reboot koji ima smisla onaj u kojem bi se ponovno vratili dobro nam poznati likovi. Pogotovo uzme li se u obzir da, uz iznimku djece koja su se evidentno i logično u posljednjih dvadesetak godina najviše promijenila, Fran i Charles, kao i Daniel i Lauren (Niles i C.C.) doista danas ne izgledaju toliko drugačije.

Ok, Mr. Sheffieldu je danas sijedo malo više kose od jednog pramena, i da, vidi se da su nešto stariji, ali još uvijek ih možemo zamisliti u novim nastavcima serije. Dapače, ne samo da ih još uvijek možemo zamisliti, nego su jedini koje u novim nastavcima možemo zamisliti, ako do njih ikada dođe.

 | Autor: Instagram @officialfrandrescher Instagram @officialfrandrescher

A što se Franinog nevjerojatno mladolikog izgleda tiče, veliku ulogu zasigurno igra i to što ona apsolutno nikada ne pokušava biti nešto što nije. “Vjerodostojna, stvarna, najbliža onome što jesmo, ali još bolja verzija nas je najbolje pravilo. Ponekad sam u 'Dadilji' nosila bijele ili kratke perike, i sve je to ok, i razigrano, i zabavno, ali kao opće pravilo, trudim se uložiti puno truda da izgledam poput sebe, samo još bolje verzije. Volim proizvode Laure Geller jer je to linija proizvoda namijenjena potrebi žena starijih od 40 godina kojima i ja pripadam, no doista je lijepo moći reći “U redu, to je bilo tada, a ovo je sada". Danas baš i neću prigrliti vrlo trendi makeup ili onaj s kojim ne djelujem stvarno, osim ako nisam na crvenom tepihu", poručila je slavna glumica koja danas puni 65 godina.

Vrckava 'Dadilja' prepoznatljivog nazalnog glasa i stila je Fran Drescher učinila poznatom diljem svijeta, a od tada se pojavila u serijama 'Život s Fran' i 'Sretno rastavljeni' te je posudila glas liku Eunice u animiranoj franšizi 'Hotel Transylvania', no unatoč brojnim projektima koji su uslijedili u godinama nakon 'Dadilje', Fran je s vremenom postala sve izbirljivija u pogledu uloga koje bira.

Možda vas zanima Zvijezde serije 'Moderna obitelj' okupile su se na vjenčanju prijatelja, pao je i jedan poljubac Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @officialfrandrescher Instagram @officialfrandrescher

Jasno je dala do znanja da, za razliku od Fran u počecima karijere koja je pristajala na gotovo sve, pa čak i hrpu nezavisnih projekata za koje je bilo upitno hoće li ikada zaživjeti i stići do malih ekrana, nešto starija (iako joj ovoliko godina koliko puni nikada ne bismo dali) i iskusnija Fran danas prihvaća isključivo projekte koji imaju vlastita već osigurana financijska sredstva te koji su kvalitetno napisani.

A privilegija da u životu radimo isključivo ono u čemu istinski uživamo također je dobro poznat recept za izbjegavanje stresa te samim time i nepotrebnih bora pa nekako imamo osjećaj da je ovaj dio nekako bitniji za njezin mladoliki izgled od već spomenute  Laura Geller kozmetike. Bilo kako bilo, jako nam je drago vidjeti da je Fran i danas predivna, sretna, ispunjena i ostvarena žena. I neka joj je sretan 65.!

 

Photo: CBS
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Obožavao sam gledati nanny sretan joj rode ndan