Stars

Zvijezde serije 'Moderna obitelj' okupile su se na vjenčanju prijatelja, pao je i jedan poljubac

  • Moderna obitelj mnogima je jedna od omiljenih humorističnih serija koju smo pratili 11 sezona
  • Od serije smo se oprostili prije dvije godine, međutim uvijek nam je drago omiljene likove vidjeti na okupu
  • Ovoga vikenda veliki dio glumačke postave okupio se na vjenčanju zajedničkih prijatelja i oduševili su obožavatelje zajedničkim fotkama

Obitelj Pritchett-Dunphy-Tucker-Delgado ponovno je na okupu! Omiljena obitelj s malih ekrana je vjenčanje zajedničkog prijatelja pretvorila u ponovno okupljanje i oduševila obožavatelje. U subotu, 17. rujna, Sarah Hyland, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ty Burrell i Ed O'Neill prisustvovali su istom vjenčanju, iako nisu otkrili javnosti tko je sretni par. Usput su uspjeli snimiti mnoštvo zajedničkih fotografija, uključujući jednu na kojoj si Ferguson i Stonestreet daju pusicu baš poput svojih likova Mitchella i Cama u Modernoj obitelji.

Možda vas zanima Gdje su danas glumci iz serije "Moderna obitelj"? Neki izgledaju sasvim drugačije Rubrika Life&style Life&style

Vergara je započela dijeljenje fotografija s dvije odvojene objave. U prvoj se ponovno susrela sa svojim suprugom na ekranu, O'Neillom, prije nego što je pozirala s Fergusonom i njegovim suprugom, Justinom Mikitom, kao i sa Stonestreetom i njegovom zaručnicom, Lindsay Schweitzer. "Sa svojom obitelji❤️❤️❤️", napisala je uz fotografije, a njezin televizijski sin, Rico Rodriguez, koji je glumio Mannyja komentirao je s dva srca iako se činilo da nije bio na vjenčanju.

Na Netflix dolazi dokumentarac o famoznoj Bling Ring bandi koja je pljačkala domove poznatih i slavnih

U svojoj drugoj objavi, Vergara je podijelila grupnu fotografiju svih članova glumačke postave koji su prisustvovali vjenčanju, uz fotografiju Stonestreeta i Fergusona kako se međusobno ljube dok plešu. 

Fotografije s vjenčanja objavili su i drugi članovi glumačke postave, a čini se kako su svi bili oduševljeni što je njihova televizijska obitelj ponovno na okupu.  Eric Stonestreet ili 'Cam' podijelio je nekoliko fotografija sa Sofiom Vergarom napisavši da ju nije vidio dvije godine, ali da nakon sjedenja kraj nje dvije minute 'Sofia još uvijek ima 'to'' - referirajući se na njen šarm i seksipil. I uistinu, kolumbijska glumica i dan danas izgleda besprijekorno, baš kao na početku karijere.

 

 

 

Photo: Instagram @sofiavergara

Komentari 0