Life&style

Vrckava "Dadilja" vraća se na male ekrane? I Nanny Fran se u međuvremenu udala?!

  • Zvijezda "Dadilje" Charles Shaughnessy kaže da su on i Fran Drescher razgovarali o potencijalnom pokretanju serije
  • "Možemo seriju s mladom glumačkom postavom dovesti u današnje vrijeme i dobiti potpuno drugačiju glumačku ekipu s više raznolikosti", rekla je Fran Drescher
  • Nanny Fine danas bi mogla biti modna influencerica ili borkinja za ženska prava, a rodila se ideja i da se Cardi B pridruži ekipi

Dadilja je vjerojatno bila jedan od najpopularnijih i najomiljenijih sitcoma 90-ih.  A glasine o ponovnom pokretanju kolaju već mjesecima, s idejama koje se kreću od vraćanja originalne glumačke ekipe do toga da reperica Cardi B zamijeni Fran Drescher u glavnoj ulozi. Ranije prošle godine, Charles Shaughnessy, koji je u seriji glumio Maxwella Sheffielda, otkrio je da se definitivno razgovaralo o ponovnom pokretanju, piše Daily Mail.

Možda vas zanima Sjećaš li se vrckave dadilje iritantnog glasa? Iskopali smo nepoznate detalje o seriji koju smo obožavali Rubrika Stars Stars

"Postoji nekoliko ideja za koje sam čuo da lebde u zraku, ali jedna od njih koju je Fran Drescher smislila genijalna je", rekao je Shaughnessy. "Dadilja" se emitirala na CBS-u šest sezona '90-ih. Serija, koju su kreirali i producirali Drescherova i njezin tadašnji suprug Peter Marc Jacobson, pratila je Fran Fine (Drescher) dok je radila kao dadilja troje djece smotanog i imućnog udovca Maxwella Sheffielda. Velik dio serije inspiriran je glumičinim iskustvima odrastanja u Queensu.

"Ili ja i Charles Shaughnessy oživljavamo likove iz kojih smo nastali", rekla je Drescher na pitanje gdje bi Fran sada bila. "U tom slučaju, mislim da bih mogla biti modna influencerica i aktivistica za ženska prava ili tako nešto." Unatoč Shaughnessyjevoj želji da vrati originalnu glumačku ekipu, voditelj serije The Nanny's Peter Marc Jacobson ranije je iznio ideju da se Cardi B pridruži seriji.

Jedna od ideja je da se Fran možda udala za Afroamerikanca i dobili su Cardi, Fran joj je mama. "Ona uvijek odskače, gdje god je staviš", rekao je Shaughnessy i dodao:  "Zato što jesmiješna, i ako je za nju priča napisana kako treba, bila bi briljantna. I mislim, smiješna je sama po sebi. Volim je."

Fran Drescher u ulozi Fran Fine u seriji 'Dadilja' Možda vas zanima Dadilja Fran objavila neočekivan video iz slavne serije, a fanovi u transu: "Najseksi žena na televiziji!" Rubrika Life&style Life&style

Dreschereina alternativna ideja bila je angažirati potpuno drugačiju glumačku ekipu za ažuriranje serije. "Možda čak i više obojenih ljudi u glavnim ulogama", rekla je o alternativnoj ideji vraćanja serija na TV ekrane. "Možemo čak seriju dovesti točno u trenutak s mladom glumačkom postavom, dovesti je u današnje vrijeme i imati potpuno drugačiju glumačku ekipu s više raznolikosti", dodala je.

Ne čini se da bi bilo preteško pridobiti druge članove originalne glumačke ekipe ako se odluče na Drescherovu prvu ideju. Glumačka ekipa "Dadilje" ponovno se okupila 2020.  kada je Drescher okupila kolege iz serije s kojima je snimila posebnu "karantena" epizodu, online interpretaciju pilot epizode iz 1993. Ne znamo hoće li se ijedna od ovih verzija uistinu i obistiniti, no bio bi to pun pogodak na radost svih obožavatelja "Dadilje".
 

Photo: imdb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uništit ce orginal