Stars

Obiteljska idila Ivana Rakitića: Sa suprugom i kćerima uživa na festivalu u Sevilli

  • Nogometaš Ivan Rakitić s obitelji se pridružio poznatom festivalu u Sevilli
  • Obitelj je bila modno usklađena do zadnjeg detalja, a iskoristili su i priliku za vožnju kočijom
  • Zajedničke fotografije podijelili su na Instagramu

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (33) i njegova obitelj, supruga Raquel te kćeri Althea i Adara pridružili su se poznatom festivalu Feria de Sevilla, u Raquelinom rodnom gradu, Sevilli.  

Sevilla je grad u kojem su se Rakitić i njegova supruga Raquel prvi put upoznali, a Ivan trenutno igra i u istoimenom klubu. 

Na fotografijama koje su oboje podijelili na svojim Instagram profilima mogu se vidjeti predivne modne kombinacije Raquel i njihovih kćeri. U dugoj bijeloj haljini s crnim točkama i crvenim volanima Raquel se savršeno uskladila sa svojim kćerima, koje su također nosile gotovo identične haljinice. Ivan ih je pratio u elegantnom tamnom odijelu. Par je podijelio i zajedničke fotografije iz kočije u kojoj su se vozili gradom.

Možda vas zanima U obitelj Ivana Perišića stigla prinova: Nogometaš dobio treće dijete! Rubrika Stars Stars

Ivan i Raquel u Sevilli su se i upoznali 2011., a 2013. vjenčali su se pred matičarem. Tri godine kasnije, kad im je na svijet stigla i druga kći, odlučili su se i na crkveno vjenčanje koje su imali u katedrali u Sevilli.

Nogometaš i njegova supruga na društvenim mrežama često dijele i druge sretne trenutke iz svog obiteljskog života, a posebno paze na to da su uvijek modno usklađeni!

Možda vas zanima Fani Stipković pronašla ljubav - u vezi je s legendarnim nogometašem Real Madrida Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @raquel_mauri

Komentari 0