Stars

U obitelj Ivana Perišića stigla prinova: Nogometaš dobio treće dijete!

  • Ivan Perišić i njegova supruga Josipa po treći put su postali roditelji!
  • Obitelj naše uspješnog nogometnog reprezentativca proširila se za još jednog sina
  • Ime malenog dječaka još nije otkriveno, a supružnici uz njega imaju i kćer Manuelu te sina Leonarda

Obitelj našeg nogometnog reprezentativca i nogometaša Intera iz Milana ima velikih razloga za slavlje budući da je supruga Ivana Perišića, Josipa rodila njihovo treće dijete.

Kako donosi Story, Ivanova supruga Josipa rodila je sina čije ime još nisu podijelili s javnošću. I samu vijest o trudnoći uspjeli su dugo kriti od javnosti, pa je novost da će se njihova obitelj uskoro proširiti dospjela u javnost već pred kraj Josipine trudnoće, a radosne vijesti otkrio je magazin Exkluziv.

Premijer Andrej Plenković i supruga Ana postali su roditelji po treći put Možda vas zanima Premijer Andrej Plenković i supruga Ana postali su roditelji po treći put, evo koje su ime odabrali za sina Rubrika Life&style Life&style

Ivan i Josipa Perišić u dugogodišnjem su sretnom braku, a uz novorođenog sinčića, bračni par ima i sedmogodišnju kćer Manuelu, kao i devetogodišnjeg sina Leonarda.

Par čija ljubav traje još iz srednjoškolskih dana, crkveno se vjenčao u tajnosti na ljeto 2020. na Šolti, nakon osam godina civilno sklopljenog braka.

Možda vas zanima Nakon teškog razdoblja, sretna vijest: Alec i Hilaria Baldwin dobit će sedmo dijete, a prinova stiže ove jeseni Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @ivanperisic444

Komentari 0